1. Anasayfa
  2. Espor

Temsilcimiz pAura, VCT Masters Avrupa’da Finale Yükseldi!

Temsilcimiz pAura, VCT Masters Avrupa’da Finale Yükseldi!
0

Valorant Şampiyonlar Turu, Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da tüm hızıyla devam ediyor. VCT Masters Avrupa şampiyonluğuna doğru giden yolda temsilcimiz Melih “pAura” Karaduran’ın takımı Team Heratics, finale adını yazdıran ilk takım oldu! Karşılarına gelecek olan takım ise FunPlus Phoenix ve temsilcimiz cNed‘in takımı Acend asarında oynanan maçtan sonra belli olacak.

İsveçli takım Guild Esports‘a karşı BO3 oynanan maç, Team Heratics’in 2-0′lık serisi ile erken bitti. Heaven haritasında oynanan ilk seride birinci yarı oldukça çekişmeli geçti. Heratics, durumu 5-9′dan 13-10‘a getirerek, Guild Esports’u kendi seçtikleri haritada mağlup etti. Heratics, kendi seçtiği Ascent haritasında ise, 13-7‘lik net bir üstünlük ile galip geldi. Temsilcimiz pAura, gözcü rolündeki Killjoy ile 2.08‘lik bir KDA yaptı.

Temsilcimizi ve takımını kutluyor, finallerde başarılar diliyoruz. Karşılarına gelecek takımın Acend olması halinde ise, diğer bir temsilcimiz Mehmet Yağız “cNed” İpek ile bize keyif zevki yüksek bir maç izleteceklerinden eminiz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments