1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 3. Kısım 2. Bölüm Ne Zaman Başlıyor?

Valorant 3. Kısım 2. Bölüm Ne Zaman Başlıyor?
0

Valorant’ın bir sonraki bölümünde bizleri nelerin beklediğini henüz tam olarak bilmiyoruz. Ancak Riot tarafından bugün gelen açıklamaya göre yeni bölüm, beklediğimizden iki hafta sonraya ertelendi.

Riot, bazı zorluklarla karşılaşmalarından dolayı yeni bölümü iki hafta ertelediğini açıkladı. Geliştiricilerin yaptığı açıklamaya göre, oyuncuların hak ettikleri seviyede bir oyun deneyimi yaşaması için yeni bölümde ertelemeye gidildi. Yapılan erteleme bazı oyuncuları üzse de, Savaş Bileti’ni bitirmek için fazladan iki hafta sunuyor. Ayrıca derecenizi yükseltmeniz için de daha fazla zaman var.

Riot’un yaptığı açıklamaya göre 3. Kısım 2. Bölüm, 8 Eylül 2021 tarihinde ya da bu tarihe yakın bir zamanda çıkacak. 1. Bölüm dereceli maç sezonu, 2. Bölüm’den bir gün önce sonlanacak ve oyunculara, Savaş Bileti’ni bitirebilmeleri için daha çok günlük ve haftalık görev sağlanmış olacak.

Riot, henüz yeni bölüm ile beraber oyuna gelecek yeni içeriklere dair bir açıklama yapmadı. Ancak oyuncular, daha önceki bölümlerden yola çıkarak yeni bir ajan ya da harita gelebileceğine inanıyor. Bundan önce, 2. Kısım 3. Bölüm’le beraber Breeze haritası, 3. Kısım 1. Bölümle beraber ise en yeni ajan KAY/O gelmişti. Ayrıca yeni kısımda bizleri yepyeni bir Savaş Bileti de bekliyor.

Henüz onaylanan bir şey olmasa da Riot, yeni ajan ya da harita geleceğine dair ipuçları vermekten kaçınmamıştı. 1. Yıl Marşı videosunda hem gökte uçan -ve yeni harita olacağına inanılan- bir ada, hem de “dead eye” diye tanımlanan ajan fotoğrafı gösterilmişti. Ayrıca güncel Savaş Bileti’ndeki 42. Aşama “Zorlu Yol” Kartı da, 1. Yıl Marşı videosundaki adaya gönderme yapıyor. Ayrıca Valorant hikaye teorileri üzerinde çalışan Cynprel de, son yayınlanan Gece Marketi posterlerindeki bitki örtüsünün ipucu verilen adaya ait olduğuna inanıyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments