1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Rütbeniz CS:GO’da Hangi Rütbeye Karşılık Geliyor

Valorant Rütbeniz CS:GO’da Hangi Rütbeye Karşılık Geliyor
7

Valorant ve CS:GO ‘nun Rekabetçi sıralamalarının derinlemesine bir karşılaştırmasına var mısınız? Bir rütbe elde etmek için bir Counter-Strike oynamış olmanız koşuluyla, Valorant’ta tam olarak nerede olmanız gerektiğini ortaya koyacağız.

https://esporgazetesi.com/valorant-error-code-0-nedir-ve-nasil-duzeltilir/
Valorant Hataları

Valorant ve CS:GO’nun birbirleriyle benzerlikler hatta Valorant’ın CS:GO’dan ilham alınarak üst düzeye çıktığı aşikar. Riot, yüksek kaliteli oynanış, silah mekaniği ve oyun modu benzerliklerinin yanı sıra, rekabetçi bütünlüğü önceliklerinin önüne koyan taktiksel bir birinci şahıs nişancı yarattı.

Ve oyuncuların gururla taktıkları bir rozete, yani Rekabetçi derecelerine yansıyan bütünlük budur. Rekabetçi ilk piyasaya sürüldüğünden bu yana oyuncular yükselmek için rakiplerine eziyet ediyorlar, hepsi de gıpta edilen Radiant rütbesine ulaşmak için.

Valorant ve CS:GO oyunculara sürekli olarak gelişme arayışları için eşsiz bir fırsat sunan ve rütbelerini gururla giyme yeteneği sunar. Ancak Counter-Strike ve Valorant’ın benzer nitelikleri paylaştığı düşünüldüğünde, her iki unvanın Rekabetçi sıralamaları birbirlerine karşı ne durumda? Hadi bulalım.

Radiant yeni Global Elite mi?

valo rank

Yeni başlayanlar için, Valorant’taki 22 kademe ile karşılaştırıldığında CS:GO’da 18 bireysel kademe var. Dolayısıyla, doğrudan bir karşılaştırmanın mümkün olmadığını belirtmek gerekir. Bununla birlikte, mümkün olan, oyuncu tabanının ne kadarının belirli bir rütbenin altında olduğunu görmek, her iki rütbe kümesinin nasıl karşılaştırıldığını kabaca ölçmektir.

Valorant’ın şu anda bölgeye bağlı olduğunu da belirtmek gerekir, bu da sıralamanızın oynadığınız bölgeye göre yerel olduğu anlamına gelir. Counter-Strike’ın sıralama sistemi ise küresel oyuncu tabanını yansıtır.

Oyuncuların sıralamalarına göre hem dağılımını hem de yüzdesini detaylandıran Esports Tales tarafından hazırlanan bir rapora dayanarak, CS:GO’dan benzer kaynaklı verileri kullanarak bir karşılaştırma hazırladı.

valo csgo rank

Tahminlerine göre, CS:GO’daki Gold Nova 2, Valorant’taki Altın 1’e eşdeğerdir – her ikisi de her oyun için ‘ortalama sıralamayı’ işaretler.

Benzer şekilde, hem Distinguished Master Guardian hem de Diamond 1, dünyadaki / bölgenizdeki oyuncular arasında ilk% 10’da olduğunuz anlamına gelir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
SarDaUs
SarDaUs
11 ay önce

o sırada valorantta 2 sezon gold stuck kalmış eleman

SarDaUs
SarDaUs
11 ay önce

o sırada gold stuck kalmış eleman

Anonim
Anonim
1 yıl önce

ben çift keleşim valoda rankım gümüş 1 amk

mert
mert
2 yıl önce

süüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ü
üüüüüüüüüüüü
ü
üüüüüüüü

RONIXA
RONIXA
3 yıl önce

Oha cok doru

mert
mert
2 yıl önce
Yanıtla  RONIXA

sen bu işten anlı
yon

mert
mert
2 yıl önce
Yanıtla  RONIXA

cs goda novadaki adamlar ve valodakı gold adamlar arasında fark var