1. Anasayfa
  2. VALORANT

Reaver Skinleri Valorant’a Geri Geliyor

Reaver Skinleri Valorant’a Geri Geliyor
0

Riot Games, şu anda 1.11 yamasını tamir etmeye çalışsa da, en azından Valorant hayranlarına birkaç gün için uğraşmaları ve çözmeleri için bir şeyler verdiler.

Teaser görüntüsünün her tarafına dağılmış olan metnin tümü, “geri dönüyorum” un bazı varyasyonlarına çevrilerek, hit taktik nişancı hayranlarının zaten aşina olduğu bir şeyi ima ediyor. Ve bu gönderiyle daha fazla tahmin oyununa gerek yok.

Reaver paketi ilk olarak Valorant’ta kapalı beta aşamasında ortaya çıktı. Oyun içi silahların fiziksel şekillerini ve tasarımlarını önemli ölçüde değiştiren tek dış görünüm olarak hayranların favorisi haline geldi. Bununla birlikte, bu görünüm çizgisi tam olarak piyasaya sürüldüğünde oyundan kaldırıldı ve hayranlar geri dönüşü için çığlık attı.

Bu haberi yazarken Riot Games, Reaver görünüm serisinin geri dönüşünün tam ayrıntıları konusunda hala gizemli. Bugünden önce tüm işaretler Reaver estetiği için uygun bir fırsat olan Cadılar Bayramı civarında bir çıkış tarihine işaret ediyordu ancak Riot’un mevcut sorun giderme sorunları göz önüne alındığında sadece bekleyip görmemiz gerekecek.

https://esporgazetesi.com/ford-turkiye-ile-e-rallycross-basliyor/
ford

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments