1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT Game Changers Championship Ganimetler Dağıtıyor!

VALORANT Game Changers Championship Ganimetler Dağıtıyor!
0

Game Changers bölgesel turnuvalarında heyecan dolu bir yıl geçirdik. Şimdiyse dünyanın en iyi 8 takımı, ilk VALORANT Game Changers Championship kupası için Berlin’de karşı karşıya gelecek.

15-20 Kasım tarihleri arasında VALORANT’ın en seçkin takımları yarışırken siz de yayın ganimetlerine sahip olabilirsiniz. 15-19 Kasım tarihleri arasında karşılaşmaları canlı izleyerek ‘Game Changer’ unvanını (yayını 30 dakika izlemeniz gerekiyor), 20 Kasım tarihinde ise final karşılaşmasını izleyerek 2022 VCT Game Changers kartı kazanabilirsiniz. Turnuva programı: valorantesports.com/schedule.

Game Changers

15 Kasım 2022’de oynanan üst grup maçlarında Cloud9 White, KRÜ Fem takımını 2-0 mağlup ederek, G2 Gozen ise x10 Sapphite takımını 2-0 mağlup ederek Üst Grup Yarı Finallerinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı, 2-1 G2 Gozen kazandı ve Üst Grup Finaline yükselen ilk takım oldu.

16.11.2022 Game Changers Maç programı ise şu şekilde:

17:00 – Guild X vs. Shopifty Rebellion GC (Üst Grup Çeyrek Finali)

20:00 – FENNEL GC vs. Team Liquid Brazil (Üst Grup Çeyrek Finali)

Game Changers 2022 Ganimetleri Nasıl Kazanılır:

Ganimet kazanma hakkı elde etmek için izleyicilerin VALORANT hesaplarını YouTube ve/veya Twitch hesaplarına bağladıktan sonra aşağıda listelenen aralıklarda ganimet veren kanallardan Game Changers Dünya Şampiyonası’nı izlemeleri gerekiyor.

Riot Hesabı’nızı Twitch ve YouTube’a nasıl bağlayabileceğinizle ilgili ayrıntılı bilgi için:

./ Twitch

./ YouTube

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments