1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT Champions’ın Yıldızı Olabilecek İsimler #2

VALORANT Champions’ın Yıldızı Olabilecek İsimler #2
0

Senenin son turnuvası olan VALORANT Champions’a çok az bir zaman kaldı. Bu turnuva aynı zamanda VALORANT tarihinin en büyük ödül havuzlu ve en prestijli turnuvası olacak. Kazanan takım VALORANT’ın ilk dünya şampiyonu olmuş olacak. Bu büyük turnuva öncesi daha önce belirlediğimiz turnuvanın yıldızı olabilecek isimlere yenilerini ekledik.

VALORANT Champions 2021 Yıldız Adayları

Jaccob “yay” Whiteaker

VALORANT Champions

Jaccob “yay” Whiteaker, geçtiğimiz Ağustos ayında Envy’e dahil olmuştu. Daha öncesinde ise CS:GO ile profesyonel e-spor kariyerine devam ediyordu. Envy ile 10 VCT maçına çıkan oyuncu bu maçların 7’sinde zafer gördü. Skor anlamında takımın yükünü taşıyan isim düellocu ajanlarla oynamayı tercih ediyor. Masters Berlin’de sürpriz yapan Envy, bu turnuvada da sürpriz yaparsa yay‘in bu sürprizin içinde olacağı kesin.

Nikita “Derke” Sirmitev

derke

Fnatic’in yıldız ismi Derke, Champions öncesi Upcomer’a konuşmuştu. Finlandıyalı isim, takımı için daha çok Jett oynaması gerektiğini söylemiş ve Jett ile nasıl oynanması gerektiğinin fazlasıyla farkında olduğunu belirtmişti. Başarılı oyuncu Masters – Reykjavik turnuvasında kendini kanıtlamıştı. Bakalım yıldız isim söylediği gibi Champions turnuvasında daha fazla Jett oynayacak mı ve turnuvanın yıldızı olabilecek mi ?

Adil “ScreaM” Benrlitom

ScreaM

VALORANT‘ta yıldız olabilecek isimleri saydmaya başladığınızda ScreaM‘i eklemeden geçemezsiniz. Yıldız oyuncu kendini CS:GO ile kanıtlamış ve VALORANT’a geçtiğinde herkesi şaşırtmıştı. VALORANT’ta da en başından beri Liquid ile devam eden Belçikalı oyuncu takımı ile pek çok başarı yakalamış ve takımının en skorer oyuncusu olmayı hep başarmıştı. Takımıyla beraber ScreaM, VALORANT Champions turnuvasına damga vurabilecek mi ?

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments