1. Anasayfa
  2. VALORANT

Split’i Oynanamaz Hale Getiren Bir Wallbang Keşfedildi

Split’i Oynanamaz Hale Getiren Bir Wallbang Keşfedildi
Split valorant
0

Split artık kelimenin tam anlamıyla “oynanamaz” halde. Oyuncular, tamamen adaletsiz olan bu yeni wallbang noktasını keşfettikten sonra sıkça kullanıyorlar. Orijinal Valorant haritalarından biri olan Split, piyasaya sürülmesinden bu yana hatasızdı. Ancak, bir oyuncu haritada kasıtlı olamayacak kadar iyi görünen bir wallbang noktası keşfetti.

Wallbangler fps oyunlarında yaygındır ve bu wallbangler oyuncuların siper arkasına saklanan düşmanlara zarar vermesine olanak tanır. Doğru silahların ve açıların yardımıyla oyuncular, düşman hedeflerine hasar vermek için kutulara ateş edebilirler ve ciddi hasarlar verebilirler. Bununla birlikte, bazı wallbang noktaları inanılmaz derecede güçlüdür ve dereceli oyunlarda sıkıntı yaratabilir.

Valorant oyuncuları tarafından keşfedilen bu yeni wallbang düşmana ciddi hasar verebilecek kapasitede ve oyuncular bunun bir an önce düzeltilmesini istiyor. Bu wallbang, dereceli bir oyun sırasında bilinmeyen bir açıdan vurulan bir oyuncu tarafından bulundu. Split’in çok az mermi geçiren duvarı olduğu için vurulan oyuncunun kafası karıştı. Şüphesini doğrulamak için özel bir oyunda çeşitli açıları denedi ve sonunda zayıf noktayı buldu. Kanalizasyonları ve A‘yı birbirine bağlayan duvarın, diğer taraftaki düşmana hasar verebilecek bir mermi penetrasyonuna izin verdiği ortaya çıktı.

Wallbangler oyunun bir parçası olsa da, oyuncular bu yeni noktanın mantıklı olmadığı için öfkeli. Kanalizasyon duvarları mermilerin geçmesine izin vermeyecek kadar kalın olmalıdır. Pek çok oyuncu, kötü oyuncular dereceli maçlarda yükselmek için hatadan yararlanmaya başlamadan önce Riot’u haritayı kısa süreli devre dışı bırakmaya çağırıyor.

https://www.esporgazetesi.com/vct-3-asama-challengers-1-enleri/
VCT
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments