1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT Champions’ın Yıldızı Olabilecek İsimler

VALORANT Champions’ın Yıldızı Olabilecek İsimler
0

Senenin son turnuvası olan VALORANT Champions’a çok az bir zaman kaldı. Bu turnuva aynı zamanda VALORANT tarihinin en büyük ödül havuzlu ve en prestijli turnuvası olacak. Kazanan takım VALORANT’ın ilk dünya şampiyonu olmuş olacak. Bu büyük turnuva öncesi içinde temsilcimizin de olduğu turnuvanın yıldız adaylarını derledik.

Ayaz “nAts” Akhmetshin

Valorant Champions

Son Masters şampiyonu Gambit Esports’un yıldız ismi nAts, bu turnuvaya da damga vurması beklenen oyuncular arasında başı çekenlerden. Rus oyuncu genellikle Sentinel ajanları tercih ediyor. Her ne kadar Sentinel ajanları oynasa da başarılı oyuncu takımına verdiği skor katkısıyla dikkat çekiyor. Bir düellocu ajanı oynayan oyuncu kadar skor üretebiliyor. Olağanüstü bir tetik disiplinine sahip olan nAts, takımının en güvendiği ismi konumunda.

Tyson “TenZ” Ngo

ShahZaM

Maters – Reykjavik’te şampiyon olan Sentinels, adeta turnuvayı domine etmişti. ShahZaM ile birlikte düellocu rolünü üstlenen TenZ, turnuvanın da MVP’si olmuştu. “Dünyanın en iyi oyuncusu TenZ mi?” soruları bu turnuvadan sonra çokça sorulmaya başlamıştı. Ancak Berlin turnuvası onlar için istedikleri gibi geçmedi. Her ne kadar form değişken olsa da Sentinels yine şampiyonluk adayı ve TenZ de turnuvanın en değerli oyuncusu adayı.

Mehmet “cNed” Yağız İpek

cned ne kadar kazandi scaled

Temsilcimiz cNed, VALORANT Dünyası’nda kendini kanıtlamış isimlerden biri. Acend ile birlikte performansını her geçen gün arttıran temsilcimiz, turnuvadaki takımların karşısına gelmesini istemeyeceği isim. Jett ile özdeşleşen cNed, zaman zaman Reyna, Raze ve Sage de tercih ediyor. Bakalım temsilcimiz bu büyük turnuvadan şampiyonlukla ayrılabilecek mi ?

Sizler için VALORANT Champions turnuvasına damgasını vurabilecek birkaç ismi derledik. 1-12 Aralık arasında oynanacak Valorant Champions turnuvasında bakalım kimler adından sıkça söz ettirecek ?

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments