1. Anasayfa
  2. VALORANT

Nisay Hakkında Resmi Açıklama Geldi

Nisay Hakkında Resmi Açıklama Geldi
0

Yasin “Nisay” Gök dereceli VALORANT karşılaşmalarında hile yaptığı için uzaklaştırıldı. Bu nedenle, şu andan itibaren geçerli olmak kaydıyla 12 ay boyunca resmi Riot turnuvalarında yarışamayacak

Açıklama:

Vanguard geliştirilmeye devam ettikçe Riot’un VALORANT’taki hileleri tespit etme kabiliyeti de artıyor. Tüm oyuncuların, rekabetin bütünlüğü için belirlenen kurallara uymasını bekliyoruz fakat hile yaparken yakalanan profesyonel oyuncular ilave cezalara tabi oluyor. VALORANT’taki herhangi bir dereceli sırada hile yapmak rekabetçi oyun kurallarına aykırıdır.

Kanıt Konusunda:

Hileler konusunda şöyle bir açmaz var. Hilelere yönelik ne kadar fazla kanıt paylaşırsak ileride hilecileri tespit etmemiz o kadar zorlaşıyor.

Buradaki durumda, hile tespitine destek olması amacıyla Hile Koruması Ekibi tarafından geliştirilen otomatik sistem, hesabın hile yaptığını belirlemiştir. Bu hile, oyuncunun ekranındakileri algılayarak harici bir donanım yardımıyla fare hareketini düzeltmektedir. VALORANT Rekabet Operasyonları Ekibi bu kanıtı hile koruması analistleriyle birlikte inceleyerek Nisay’ın VALORANT oyunlarında şüphesiz şekilde hile yaptığı sonucuna varmıştır. Fakat şu an için Nisay’ın herhangi bir turnuva sırasında hile yaptığına yönelik bir veri bulunmamıştır.

Karar:

Yasin “Nisay” Gök, VCT – Küresel Müsabaka Politikası Bölüm 7.2.5.’i ihlal etmiştir. Şu andan itibaren geçerli olmak kaydıyla 12 ay boyunca resmi Riot turnuvalarında yarışamayacaktır.

Ceza ile ilgili kural;

Hile yapmak yasaktır. Bir takım veya takım üyesi tarafından VALORANT Oyun İstemcisi’nde herhangi bir değişiklik yapılması veya VALORANT Oyun İstemcisi’ne müdahale edilmesi yasaktır. Her türlü hile aracının veya hile programının kullanımı hile olarak kabul edilecektir.

Kaynak: https://tr.vct.gg/

https://esporgazetesi.com/vct-challengers-1-avrupa-tamamlandi-ve-ilginc-sonuclar-cikti/
EU

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments