1. Anasayfa
  2. Espor

TSM Kadın Valorant Takımını Duyurdu!

TSM Kadın Valorant Takımını Duyurdu!
0

Her geçen gün, yeni kadın takımlarının duyurulması ile espor arenası genişliyor ve kapsayıcı hale geliyor. Team SoloMid (TSM) de, kadın takımını açıklayarak VCT Game Changers 1. Açık Elemelerinden önce ekibini tamamlamış oldu.

İlk Game Changers maçını 19 Mart’ta oynayacak TSM Kadın Valorant takımının kadrosu şu şekilde:

  • canada flagMirna “athxna” Noureldin
  • canada flagCatherine “cath” Leroux
  • canada flagEmily “mle” Peters
  • usa flagKatherine “LunarKats” So
  • usa flagZoe “Zoessie” Servais

TSM, şimdiye kadar Valorant Kuzey Amerika sahnesinde oldukça konuşulan ve başarılara imza atmış bir takım. Mayıs 2020’de mouseSpaz kadrosunu altına alarak Valorant’a adım atan takım, First Strike NA finalisti olmaya hak kazanmıştı. Ancak finalde 100Thieves’e karşı oynayan takım 3-1 kaybederek ikinci olmuştu.

Valorant Game Changers serisi, Valorant topluluğunun çeşitliliğinden yola çıkarak bunun espora da yansıtılmasını hedefleyen bir program. Bunun için de özellikle kadınların ve aykırılaştırılmış cinsiyet sahibi bireylerin temsil edilmesini hedefleyen bir turnuva. Game Changers’ın duyurulmasından bu yana, Moon Raccoons ve CLG Red takımları, şampiyonada yarışacak ekiplerini duyurmuştu. Şimdi ise sahneye TSM de dahil oldu. Ayrıca TSM de Cloud9 ile birlikte hem kadın hem erkek Valorant takımlarına sahip olan organizasyonlar arasına girdi.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments