1. Anasayfa
  2. CS:GO

OG ISSAA ile Yollarını Ayırdı

OG ISSAA ile Yollarını Ayırdı
0

Avrupalı organizasyon Salı günü yaptığı açıklamada, OG ve Issa “⁠ISSAA⁠” Murad‘ın “karşılıklı olarak yolları ayırmaya karar verdiğini” duyurdu. Olay, takımın iki galibiyet ve üç mağlubiyetle Grup A’da dördüncü olduktan sonra erken elendikleri ESL Pro League Sezon 13‘teki hayal kırıklığı yaratan sezon sonrası meydana geldi.

24 yaşındaki oyuncu ISSAA, organizasyonun 2019’un sonlarında Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen ve Nathan “⁠NBK” Schmitt etrafında oluşturulan yepyeni uluslararası kadronun imzalanmasından bu yana OG’nin aktif kadrosunun bir parçasıydı.

“Bu, zor bir şekilde aldığımız bir karar çünkü ISSAA, takımın çıkarları doğrultusunda her zaman elinden gelenin en iyisini yapan ve ondan ne istenirse onu yapan, takım içinde saygın ve sevilen bir kişi. Zaman içinde yapılan değerlendirmeden sonra, her iki taraf için de ISSAA‘nın gelişmesi ve OG‘nin gelişmeye devam etmesi için değişikliklere ihtiyaç olduğu ve bu yolların ayrı ayrı devam etmesi gerektiğine karar verildi. ISSAA‘ya en uygun durumu veremediğimiz için biraz üzgünüm kariyeri boyunca sunucudaki en iyilere meydan okuyabilen bir oyuncu olduğunu kanıtladığı için, ISSAA’yı özleyeceğiz ve OG’deki herkes ona ilerlemenin en iyisinden başka bir şey istemiyor. “

Takım koçu Casper ” ruggah⁠ “Due

OG CS:GO Kadrosu

  •  Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen
  •  Mateusz “⁠mantuu⁠” Wilczewski
  •  Valdemar “⁠valde⁠” Bjørn Vangså
  •  Nikolaj “⁠niko⁠” Kristensen (stand-in)
  •  Casper “⁠ruggah⁠” Due (coach)
  •  Nathan “⁠NBK-⁠” Schmitt (benched)
https://www.esporgazetesi.com/red-bull-m-e-o-dunya-finali-icin-sanal-istanbulda-bulusuyor/
Red Bull
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments