1. Anasayfa
  2. Twitch

Twitch “Pools, Hot Tubs and Beaches” kategorisini duyurdu !

Twitch “Pools, Hot Tubs and Beaches” kategorisini duyurdu !
0

Son zamanlarda artan Hot Tub adı altnıdaki yayınlarının popüler olması ve yüksek seyirciye ulaşan bu yayınlar sonrasında Twitch, kategori hakkında bilgilerin ve hedeflerinin olduğu bir blog yazısıyla birlikte “Pools & Hot Tubs and Beaches” adındaki yeni kategorisini duyurdu.

Açıklanan blog yazısında Mart ayından itibaren Hot Tub yayınları başladığından beri Twitch’te jakuzide bikiniyle yayın yapan kişilerle ilgili bir tartışma olduğu bundan dolayı hem izleyicilerden hem de reklam verenlerden gelen şikayetlere yanıt olarak, Twitch‘in şimdi bu içerikler için özel bir kategori oluşturduğu belirtildi.

Pools & Hot Tubs and Beaches Kategorileri!

Şirket ayrıca, çıplaklık ve “müstehcen içeriğe” karşı yasaklar dışında, Hot Tub yayınlarının Twitch‘in politikalarının ihlali ile ilgili bir sorun yaratmadığından bahsetti. Twitch, “Başkaları tarafından seksi olarak görülmek kurallarımıza aykırı değildir ve kadınlara çekiciliği nedeniyle veya hizmetimizdeki hiç kimseye karşı yaptırım uygulanmayacaktır” dedi aynı zamanda blog gönderisinde yeni kategori yaratılmasının geçici bir çözüm olduğunu kabul etti, ancak “yakın vadede tüm izleyiciler için yayınlarla ilgili diğer sorunların da çözüleceğini” belirtti.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments