1. Anasayfa
  2. Diğer

Free Fire Nakavt Gecesi ile Dövüş Ringine Adım Atın

Free Fire Nakavt Gecesi ile Dövüş Ringine Adım Atın
0

2021 2019 ve 2020’de dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olan Free Fire, hayatta kalanları ve oyunseverleri eldivenlerini giymeye ve oyunun en son büyük etkinliği olan Nakavt Gecesi için dövüş ringine adım atmaya davet ediyor. Etkinlikte yeni bir oyun içi mekanik, özel bir arayüz ve sahip olmak için çok sayıda heyecan verici ödül ve aktiviteler yer alacak.

Nakavt Gecesi, karşıt gruplara ait olduklarını keşfettikten sonra ayrılan eski sevgililer, Laura ve Rafael’i oyunculara tanıtacak. Ancak kaderleri, Free Fire’ın önde gelen dövüş turnuvası olan Nakavt Gecesi’ne ayrı ayrı kayıt yaptırdıktan sonra kesişti. Laura ve Rafael’i inançları için savaşırken ve kaderlerine sadık kalmayı öğrenirken takip et, bu eski ilişkileriyle yüzleşmek demek bile olsa.

1618295755 WhatsApp Image 2021 04 12 at 16.37.56

Bu karşılıklı etkileşime karşı, hayatta kalanlar Nakavt Gecesi’nin büyük gösterisine dalmış olacaklar. Free Fire severleri oyun içi yeni bir mekanik, günlük görevler, 22 Nisan’da başlayacak büyük gün aktiviteleri, oyuna giriş bonusu, arkadaşını geri çağırma bonusu ve özel Nakavt Gecesi temalı ödüller alabileceğin çeşitli kemer dropları bekliyor. Bunlara Laura ve Rafael’in kadın ve erkek boksör paketleri de eşlik ediyor.

Hayatta kalanları Nakavt Gecesi etkinliğinin yanı sıra, son yamada bir dizi yenilik bekliyor. Bu yeniliklerden biri de çokça talep edilen Yeni Bermuda’nın geri dönüşü, hem de bu sefer daha iyi bir şekilde! Karakter gelişimi ve beceri sistemleri de çeşitli değişikliklere uğruyor. Hayatta kalanlar artık sadece hafıza parçalarını kullanarak karakterleri yükseltebilecekler – bunları da Free Fire oynayarak kazanabilirler. Uyanmış karakterler de orijinal ve uyanmış becerisi birleşmiş şekilde olacaklar.

Bunlara ek olarak, hayatta kalanlar, Takım Çarpışması 6. Sezon’u, yeni bir karakter, yeni bir canlanma mekanizması, karakter ve silah dengeleme ayarlamaları, son olarak da yaşam kalitesi güncellemelerinin kapsamlı bir listesini alabiliyor.


Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments