1. Anasayfa
  2. Diğer

Jurassic World Evolution Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Jurassic World Evolution Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Jurassic World Evolution. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 171.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Jurassic World Evolution Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Jurassic World Evolution31 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Jurassic World Evolution, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Jurassic World Evolution‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler ?

Steam Kullanıcısı Çoban Cini’nin oyun hakkındaki yorumu:

Bana tüm seriyi baştan izleten oyundur kendisi. Filmlerde konusu geçen adalarda (The Five Deaths) kurduğunuz tesislerde, dinozorların genleri üzerinde araştırmalar ve fosil kazıları yaparken, turistik yapılar ile daha çok ziyaretçi çekerek, çalışmalarınıza fon sağlamaya çalışıyorsunuz. Bir yandan tropikal fırtınalar ile uğraşırken, hiç beklenmedik bir anda stres altında kalan bir dinozorun bariyerleri yıkıp, ortalığı birbirine katması an meselesi. Görsellik, dinozorların modellenmesi, renk paleti, sinematikler, optimizasyon vs vs bir tycoon oyununda olması gerektiği gibi çok akıcı ve etkileyici. Gerçi tycoon değil de filmin oyununu yapmışlar gibi geldi bana.

Oyunu oynarken film serisinde sık sık gördüğümüz kaos teorisyeni Ian Malcolm (Jeff Goldblum’a hayranımdır bu arada) ve Owen Grady (Chris Pratt, başka adam mı yoktu?) karşımıza çıkıyorlar ve bize Jurassic Park’ın geçmişi hakkında felsefik fikirlerini paylaşıyorlar. Müzikler ise gene film külliyatından alınmış ve çocukluğunda benim gibi dinozor dergileri okuyarak, o fosforlu T-rex maketine bakarak uyuyanlar için kesinlikle çok gaza getirici.

İndirimde aldığımı söylemek isterim çünkü Frontier’in Coaster Planet gibi oyunlarını severek oynamış olsam da, fiyat politikasının savunulacak bir yeri yok malesef. Bu oyun bitince muhtemelen Ark’a falan başlayabilirim.

Jurassic World Evolution Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi :64-bit işlemci64-bit işlemci
İşlemci :Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bitWindows 7 (SP1+) / 8.1/10 64bit
Bellek :8 GB RAM12 GB RAM
Disk Alanı : 8 GB kullanılabilir alan12 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı :NVIDIA GeForce GTX 1050 NVIDIA GeForce GTX 1060
DirectX :Sürüm 11Sürüm 11
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments