1. Anasayfa
  2. Diğer

Playstation Store “Days Of Play” İndirimleri Başladı

Playstation Store “Days Of Play” İndirimleri Başladı
0

Days Of Play günleri kapsamında PlayStation store üzerinden yapacağınız alımlarda %60’a varan indirimler bulunmaktadır. Sosyal hayatımızı evimizde geçirdiğimiz bu günlerde Playstation Store içerisinde yer alan 100 tl altındaki oyunlara gelin bir göz atalım.

1. EA SPORTS™ FIFA 20

Playstation Frostbite™ altyapılı EA SPORTS™ FIFA 20’nin PlayStation®4 sürümü, prestijli profesyonel müsabakalar ve EA SPORTS VOLTA’daki yepyeni özgün sokak futbolu deneyimiyle dünyanın oyununun iki farklı yüzünü bir araya getiriyor. FIFA 20’nin her bölümü yenilik içeriyor. FUTBOL ZEKASI gerçekçi oynanış adına eşi benzeri görülmemiş bir zemin hazırlıyor, FIFA Ultimate Team™ hayalinizdeki kadroyu kurmak için daha fazla yol sunuyor ve EA SPORTS VOLTA da az oyunculu futbolun özgün bir biçimiyle oyunu sokak futboluna götürüyor.

Önerilen Fiyat: 429,00 TL

İndirimli Fiyat: 49,00 TL

fifa2020

2.PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Hayatta kalan son oyuncu olmak için paraşütle atlayın, silahlarınızı toplayın ve adrenalin dolu bir oyun dünyasında tüm rakiplerinizi saf dışı bırakın!
Tam oyun için PlayStation®Plus aboneliği gereklidir. Oyun içi satın alımlar isteğe bağlıdır.
Playstation PUBG Ortak Test Sunucusu içerir.

Önerilen Fiyat: 134,00 TL

İndirimli Fiyat: 64,00 TL

pubg playstation

3. Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Spider-Man evreninde çok deneyimli bir Peter Parker olarak yeni bir bölümü keşfedin.

Dünyanın en ikonik Süper Kahramanlarından birini içeren Marvel’s Spider-Man’de bir Spider-Man oyununda daha önce hiç görülmemiş unsurlarla birlikte duvar tırmanıcısının kendine özgü akrobatik yeteneklerini, doğaçlamasını ve ağ fırlatma özelliklerini kullanın.

Parkur manevralarından eşsiz çevre etkileşimlerine, yeni dövüş sisteminden büyük sanatsal yapılara kadar daha önce hiç oynamadığınız türden bir Spider-Man oyunu

Önerilen Fiyat: 249,00 TL

İndirimli Fiyat: 84,00 TL

marvel playstation

4. Assassin’s Creed® Odyssey – Sezon Kartı

Assassin’s Creed® Odyssey deneyimini SEZON KARTI ile zenginleştir.

SEZON KARTI içeriğinde her biri üç indirilebilir bölümden oluşan iki yeni büyük yan hikaye bulunuyor:
– LEGACY OF THE FIRST BLADE (İLK KILIÇDARIN MİRASI): Gizli Kılıcı ilk defa kullanan efsane savaşçının omuz başında tarihin akışını değiştirmek için dövüş.
– THE FATE OF ATLANTIS (ATLANTİS’İN KADERİ): Efsanevi batık şehrin sırlarını keşfetmek için tanrısal yaratıklara meydan oku.

SEZON KARTI içeriğinde ayrıca:
– Oyunlar: Assassin’s Creed III REMASTERED ve Assassin’s Creed Liberation REMASTERED
– Bonus görev The Secrets of Greece’e (Yunanistan’ın Sırları) ilk günden erişim

Önerilen Fiyat: 189,00 TL

İndirimli Fiyat: 84,00 TL

Assassins Creed playstation

5. WWE 2K20

2K, oyuncuları WWE 2K20’de Ringe Girmeye davet ediyor. Favori WWE Superstar’larınız, Legend’lar, Hall of Famer’lar ve NXT’nin en iyileri, şenliklere katılacak ve WWE 2K serisinin yeniden doğuşunu kutlayacak! WWE 2K20’de temel oynanış geliştirmeleri, kolaylaştırılmış kontroller ve seride şimdiye kadarki en eğlenceli ve yaratıcı şekilde kapsamlı giriş olacak. WWE 2K20 ayrıca Four Horsewomen/Women’s Evolution hikayelerine odaklanan tamamen yeni bir 2K Showcase ile birlikte Roman Reigns’in kariyerine dayalı hikaye odaklı bir kule de dahil olmak üzere 2K Towers’ın dönüşü, belirgin bir şekilde hem erkek hem de kadın oynanabilir karakterlere sahip yepyeni MyCAREER ve erkek ve kadın rakipleri içeren Mixed Tag Maçlarını da içerecek.

Önerilen Fiyat: 459,00 TL

İndirimli Fiyat: 84,00 TL

WWE 2K20 playstation

6. Battlefield™ V

2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield™ V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Büyük Grand Operation’larda ve ortak Combined Arms’ta topyekün çok oyunculu savaşı tecrübe edin veya tek oyunculu War Stories’e katılın. Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Şimdi Battlefield için yeniden tasarlanan Battle Royale modu Firestorm da dahil.

• Firestorm – Battlefield için yeniden tasarlanan Battle Royale modu. Destansı silahlar ve taşıtlarla bugüne kadarki en büyük Battlefield haritasında üstünlük kurun.

• Daha Önce Hiç Görmediğiniz Yönüyle 2. Dünya Savaşı.

• 64 Kişilik Çok Oyunculu Topyekün Savaş

• Bugüne Kadarki En Sürükleyici Battlefield.

• Hiç Anlatılmamış Savaş Hikayelerini Oynayın.

• Tides of War – Yeni Bölümler sizi yeni savaş alanlarının ve teçhizatlarının beklediği önemli 2. Dünya Savaşı bölgelerine götürüyor.

Önerilen Fiyat: 319,00 TL

İndirimli Fiyat: 64,00 TL

Battlefield V playstation

7. Far Cry®5 Gold Sürüm

Gold Sürümde, oyun ile Dijital Deluxe Paketi ve Sezon Kartı bulunur.

Deneyimini üç muazzam macera ile genişlet. Korkunç zombilerle, acımasız Vietkonglularla ve Marslı mutant örümceklerle savaş.

Far Cry® 3 Classic Edition’ı da içerir. Oyun, Sezon Kartı Sahipleri için normal yayın tarihinden 4 hafta erken erişim ile, 29 Mayıs tarihinde oynanabilir olacak.

Dijital Deluxe Paketi içeriği:
– Büyük Avcı Paketi
– Birinci Pilot Paketi
– Patlayıcı ve Kaos Paketi
– İki silah görünümü

Önerilen Fiyat: 519,00 TL

İndirimli Fiyat: 84,00 TL

FarCry 5 playstation

8. Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint – Standard Edition

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’un denemesini indirerek tüm oyunu 6 saat boyunca ücretsiz oynayabilirsin! Oyunu satın almayı tercih edersen ilerlemen kaydolur.

Tümüyle solo veya dört kişiye kadar koop modunda oynayabileceğin, çeşitlilik ve tehlikelerle dolu, gizemli bir açık dünyada geçen bir askeri nişancı oyununu deneyimle.

DÜŞMAN HATLARININ GERİSİNDE KAPANA KISILMIŞ GERÇEK BİR GHOST OLARAK OYNA
Yaralısın, destek gelmeyecek, düşman ensende. Hayatta kalmak ve dövüşmek zorundasın.

EN AMANSIZ DÜŞMANLA YÜZLEŞ
Cole D. Walker’ın başını çektiği yozlaşmış eski özel kuvvet askerlerinden oluşan Wolves çetesine karşı kendi yöntemlerinle dövüş.

Önerilen Fiyat: 469,00 TL

İndirimli Fiyat: 84,00 TL

Tom Clancys playstation

9. Days Gone™

BU DÜNYA SENİN İÇİN GELİYOR
Başıboş ve ganimet avcısı olan Deacon St. John’la ölümcül bir salgının mahvettiği bir kurtlar sofrasına doğru sür.

Sadık başıboş motorunla bozuk yoldaki tehlikelere karşı gelirken, aklını yitirmiş vahşi Kaçık sürüleri ve bir o kadar tehlikeli insanlarla yüzleş.

Tahmin edilmez hava koşulları ve günün farklı zamanları inanılmaz tehlikelere, şok edici sürprizlere ve ölmeni isteyen diğer her şeye gebe olabilir.

• Vahşi açık dünya: Pasifik Kuzeybatı’nın inanılmaz derecede gerçekçi, devasa ve düşmancıl bölgelerini keşfet.
• Sert ve açık uçlu çatışmalar: Silahlarını ve yeteneklerini özelleştirerek, tuzak üreterek ve motosikletini geliştirerek stratejilerini belirle.
• Sürükleyici hikâye: Derin ve kişisel bir kaybın ardından yaşama tutunacak bir sebep ararken, acımasız doğada hayatta kal.

Önerilen Fiyat: 429,00 TL

İndirimli Fiyat: 84,00 TL

days gone playstation

10. God of War™ Dijital Deluxe Sürüm

Bonus içerik
• Ölümün Yemini zırh seti.
• Sürgünün Muhafız Kalkanı.
• Dark Horse dijital çizgi roman.
• Dark Horse dijital sanat kitabı.
• Dinamik PS4™ teması.

Tanrıların gölgesinden uzakta bir adam olarak yaşayan Kratos, bilinmedik diyarlara, beklenmedik tehlikelere ve babalıktaki ikinci şansına uyum sağlamalı. Oğlu Atreus’la birlikte ikili, vahşi İskandinav topraklarında bir yolculuğa çıkacak ve oldukça kişisel bir görevi yerine getirmek için mücadele verecek.
• İskandinav mitolojisinin sayfalarından çıkan, acımasız yaratıkların bulunduğu karanlık, elementsel bir dünyaya doğru bir yolculuğa çıkın.
• Taktiksel düşünce ve ölümcül hassasiyet ödüllerini veren şiddetli yakın muharebelerde rakiplerinizi alt edin.
• Kratos, uzun zamandır esir olmuş öfkesini kontrol etmeye çalışırken baba ve oğlun duygu yüklü hikâyesini keşfedin.

Önerilen Fiyat: 189,00 TL

İndirimli Fiyat: 64,00 TL

GOW playstation

Kaynak: store.playstation.com

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments