1. Anasayfa
  2. Diğer

Merakla Beklenen Sekiz Playstation 5 Oyunu

Merakla Beklenen Sekiz Playstation 5 Oyunu
0

Sony’nin yeni nesil konsolu Playstation 5’i nihayet gördük. Modern ve yenilikçi bir tasarımla karşımıza çıkan konsolumuz kullanıcıları görünüşüyle bile heyecanlandırmayı başardı. Tabi ki bu göreceli bir kavram. Bu konunun dışında da konsolun barındırdığı özellikler ise herkesi tatmin edecek şekilde gibi duruyor.

Playstation 5’e ilk bakış yaptığımız bu dijital lansman sayesinde çıkacak yeni oyunları da görmüş olduk. Bu makalemizde onların neler olduğunu öğreneceğiz. İşte bunların başını çeken 8 Playstation 5 oyunu:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games & Marvel)

https://youtu.be/gHzuHo80U2M

 Horizon Forbidden West (Guerrilla Games)

Gran Turismo 7 (Polyphony Digital)

Returnal (Housemarque)

Demon’s Souls (Japan Studio & Bluepoint Games)

Resident Evil Village (Capcom)

Ratchet & Clank: Rift Apart (Insomniac Games)

Kena: Bridge of Spirits (Ember Labs)

Evet lansmandan öne çıkanlar ve benim çokça merak ettiğim oyunlar bu şekilde. Özellikle Marvel’s Spiderman: Miles Morales, Horizon ve Kena: Bridge of Spirits diyebilirim. Bu arada Miles Morales’in ilk Spiderman oyununun bir DLC’si olacağını belirtmemiz gerekiyor. Yani ayrı bir oyun olmayacak. Kena: Bridge of Spirits ise oldukça tatlı grafikler ve çizimler barındırmasına rağmen oyunun aksiyon içerisinde ki efektleri oldukça tatmin edici ve cazip duruyor. Son olarak GTA V’in de Ps 5’te olacağını belirtmemiz lazım. Kendisi yeni bir oyun olmadığından ve lansmanda Rockstar Games adına benim için bir hayal kırıklığı yaşattığı için eklemek istemedim.

Playstation 5 ve oyun hakkında her şey için sitemizi takip etmeyi unutmayın. Playstation 5 fiyatı ile ilgili makaleyi okumak için;

https://esporgazetesi.com/playstation-5-turkiye-fiyati-belli-oldu/

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments