1. Anasayfa
  2. Diğer

Metro 2033 Redux Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Metro 2033 Redux Epic Games’te Ücretsiz Oldu
metro 2033 redux
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Metro 2033. Oyunun Steamdeki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 31.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Metro 2033 Redux Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Metro 203322 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Metro 2033 ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Metro 2033‘ü kütüphanenize eklemelisiniz.

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Metro 2033. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 31.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Metro 2033 Redux’un hikayesi nedir?

Oyun kıyamet sonrası Rusya’da geçmekte ve hayatta kalmayı başaran 20 yaşındaki Artyom (Rusça: Артём) adlı karakterin yaşadığı olayları konu almaktadır. Oyun başladığında Artyom, Hunter adında elit bir askerden metronun Karaderililer(Dark Ones) olarak hitap edilen yaratıklar tarafından tehdit edildiğini öğrenir. Hunter tek başına tünellere çıkar ve çıkmadan önce Artyom’a eğer geri dönmezse metronun merkezi sayılan Polis adlı istasyona gidip olanları anlatmasını söyler. Hunter geri dönmez ve Artyom metro tünellerinde bilinmezliklerle kaplı bir yola koyulur. Yolculuk boyunca kimi zaman çeşitli anomaliler sebebiyle hayaller görecektir.

Artyom, Sovyetler ve Naziler tarafından işgale uğramış ve mutantlar tarafından istila edilmiş bir bölgeden geçmek zorundadır. Polis’teyken kendine yardım edeceğini söyleyen Miller adında bir Ranger ile tanışır. Miller, Kara Derililer’i yok etmeye yetecek ateş gücüne sahip D6 adlı yer altı füze ambarının yerini bilmektedir. Artyom, Miller ve diğer Rangerlar füze kumanda merkezini yeniden devreye sokarlar ve Artyom yakındaki bir binaya rehber lazer sistemi kurar. Lazer sistemi kurulduktan sonra Artyom, Kara Derililer’in neden olduğu bir halisünasyon görür.

Bu halisünasyon sonucunda oyuncunun yaptığı seçimlere göre oyun iki türlü bitebilir. Normal/kötü sonda, Artyom füzeleri ateşler ve Karaderililer yok edilir. Alternatif/iyi son ise Karaderililer’in bu halisünasyonlarla barışçıl bir çözüm istediklerini düşündürerek Artyom’a rehber lazer cihazını yok etme fırsatını verir. Ancak bu iki seçenek arasında seçim yapmak yeterince moral puanınız varsa olanaklıdır. Hangi sonun seçileceği oyunu oynarken yaptığımız istatistiklere göre belirlenir. Alternatif sona hak kazanıldıysa silah ile rehber lazeri vurmak veya füzelerin ateşlenmesini beklemek arasında bir seçim yapılabilir. Bu seçim sonucunda Normal veya Alternatif sonlardan biri yapılabilir. Yeterince moral puanı yoksa halüsinasyondan çok geç uyanılır ve lazeri vurma fırsatı oyuncuya verilmez.

Metro 2033 Redux Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi:Windows Vista, 7 or 8 (64-bit sadece)Windows Vista, 7 or 8 (64-bit sadece)
İşlemci:Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core CPU veya daha yükseği)Herhangi Quad Core veya 3.0+ GHz Dual Core CPU
Bellek:2 GB RAM4 GB RAM
Disk Alanı:10 GB kullanılabilir alan10GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:DirectX 10, Shader Model 4 ekran kartı (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250,vb)2GB (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series veya Nvidia GPU: Nvidia GeForce GTX660)
Oyunu ücretsiz almak için tıklayın
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments