1. Anasayfa
  2. Diğer

AceeZ ve Korey “İçeriden Bilgi Paylaştıkları için” Cezalandırıldı

AceeZ ve Korey “İçeriden Bilgi Paylaştıkları için” Cezalandırıldı
0

Ubisoft Geliştiricileri, iki Rainbow Six Siege profesyonel oyuncuları Aceez ve Korey in “içeriden bilgi paylaştığı” için rekabetçi oyundan uzaklaştırıldığını açıkladı.

28 Eylül’de yapılan açıklamada Ubisoft, Rogue’un R6 Pro League kadrosundaki iki oyuncuya ilişkin bir özel kararlar yayınladı.

Bazı taraftarlar ve hatta profesyonel meslektaşları bunu “şike” olarak tanımlasa da; hesapların askıya alınmasının resmi nedeni “içeriden bilgi paylaşımı” olarak tanımlandı.

https://esporgazetesi.com/37-koc-csgodan-banlandi/

Bununla birlikte, Ubisoft, aşağıda daha ayrıntılı olarak açıklanan olayı şike olarak tanımlayacak yeterli kanıt görmediğini açıkça belirtti.

rainbow six cezalar

Söz konusu iki oyuncu, Rogue’nun Nisan 2020’de Team Empire’a karşı oynadığı ve Rogue’un 7-5 mağlup ettiği maç gösteriliyor. Maç ile ilgili olarak Rogue’dan Maurice ‘AceeZ’ Erkelenz ve Lucas ‘korey’ Zwingmann.

Sonuç olarak, her iki oyuncu da Ubisoft tarafından cezalandırılıyor. AceeZ, Avrupa Ligi’nde 3 maç cezası ile karşı karşıya kalırken, Korey takım arkadaşına “Korey’nin maruz kalabileceği gelecekteki yaptırımları etkili bir şekilde güçlendirecek” bir Uyarı verildi.

profesyonel oyuncular rainbow

Ayrıca Rogue, Rainbow Six devresine katılarak elde edebileceği herhangi bir ödül parasının düşülmesi olarak verilecek 5.000 $ ‘lık rekabetçi bir para cezasına çarptırıldı.

Askıya alma ve uyarının verilmesinden kısa bir süre sonra yayınlanan bir açıklamada Rogue, kendilerinin de sanığa karşı önlem aldıklarını ve söz konusu oyunculara sözleşme cezaları verdiklerini paylaşarak karara değindi.

AceeZ, Twitter’da hem takım arkadaşlarına hem de hayranlarına açık bir özür dilerken, Korey yorum yapmadı, sadece Rogue’un açıklamasını retweetledi.

https://twitter.com/AceeZ/status/1310579410035265536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1310579410035265536%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Frainbow-six%2Frainbow-six-pros-aceez-and-korey-punished-for-sharing-insider-info-1425242

İki oyuncunun neden farklı cezalar aldığı belli değil, ancak hem kendileri hem de akranları gelecekte maçlar hakkında içeriden bilgi paylaşırken çok daha dikkatli olacaklar veya daha da sert cezalar alacaklar.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments