1. Anasayfa
  2. Diğer

Crysis Remastered Eylül’de Geliyor Ve Bilgisayarınızı Oldukça Zorlayacak Gibi Duruyor

Crysis Remastered Eylül’de Geliyor Ve Bilgisayarınızı Oldukça Zorlayacak Gibi Duruyor
0

Crysis Remastered’ın yayınlanma tarihi 18 Eylül olarak duyuruldu. Bu oyunu bilgisayarınızla oynamak istiyorsanız sisteminizi yükseltmeye şimdiden başlayın. Ayrıca konsol ile oynamak istiyorsanız Xbox One X veya PS4 Pro’ya ihtiyacınız var.

Beklediğimizden daha uzun sürmüş olsa bile Crysis Remastered sonunda Eylül ayında bizlerle. Ve aşağıya bırakacağım videoyu izlerseniz eğer, beklediğimize değdiğini anlayabilirsiniz.

Bu oyun için ‘remastered’ yani yeniden düzenlenmiş demek gördüğümüz bu gelişimleri anlatması için yetersiz duruyor sanki. Bugün oyunun içinde olmamamıza rağmen muhteşem hissettiriyor.

Öncelikle, daha yeni dinamik bir aydınlatma göze çarpıyor. Özellikle yapraklardaki ışıklandırma ve yerleşime göre yapılan gölgelendirmeler kusursuz duruyor. Ağaçlar ve yeşillikler ‘burası bir adaya benzesin ve çeşitli yeşillikler koyalım’ fikrinden çok ‘her bir bitki gerçeğini neredeyse aratmasın’ gibi duruyor. Işınların oyun içerisinde izledikleri yollar da oldukça önemli. Okyanustan seken ışıklar ve ıslak yüzeyler de gerçekçilikte oldukça iddialı. Ayriyeten yeni kullanılmaya başlanan 8k dokular her bir gözeneği, ayrıntıyı inceleme fırsatı sunuyor. Bu demek oluyor ki; durup bir kayaya baktığımızda üzerinde ki yarıkları, belki yosunları, küçük taş parçalarını görebileceğiz. Bunu çatışma içerisinde yapmamanızı öneriyorum bu arada.

Crysis ilk geldiği yıl zamanın ötesinde ve bizleri büyüleyen bir oyundu. Remastered versiyonu sayesinde görüntü kalitesini arşa çeken detayları ile de bunu sürdürmeye devam edecek gibi. Henüz resmi sistem gereksinimleri açıklanmamış olsa da System Requirements Lab sitesine göre Crysis Remastered’ı çalıştırmak için bir GTX 1060 ve Intel i7-7700 işlemciye sahip olmanız öneriliyor. Bunu minimum gereklilik olarak kabul edersek. Sisteminizde iyileştirme yapmak isteyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
epin
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments