1. Anasayfa
  2. Diğer

My Time at Portia Epic Games’te Ücretsiz Oldu

My Time at Portia Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz My Time at Portia. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 89.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

My Time at Portia Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan My Time at Portia26 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen My Time at Portia, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar My Time at Portia‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler?

Steam Kullanıcısı DragonGirl’ün oyun hakkındaki yorumu:

İndirimdeyken aldığım ve aldığıma hiç pişman olmadığım bir oyun! Portia adlı şehirde babanızdan kalan bir atölyeniz var. Şehirde yapabileceğiniz bir çok şey mevcut. Ayrıca karakterler de sizi içine çekiyor, her birinin farklı bir hikayesi var :) Stardew Valley’ e çok benziyor, ek olarak oyun içi karakterlerin seslendirmeleri mevcut :) Bu tarz oyunlara ilginiz varsa hiç düşünmeden alın derim.

Steam Kullanıcısı LORDWEED’in oyun hakkındaki yorumu:

Npc tavlamak istiyorsanız, ilginç npc yorumları seviyosanız. taş kazmayı, balık tutmayı, ağaç kesmeyi seviyosanız alın ve oynayın.

Steam Kullanıcısı myrit’in oyun hakkındaki yorumu:

Oyunun fiyatının yüksek olmasına karşın içerik olarak oldukça doyurucu. stardew valley 3d olarak isimlendiriliyor. Çok kapsamlı bir oyun oluşturmuşlar. Öylesine oynayayım deseniz bile hikaye kısmında final için 100+ saat gerekiyor. Diğer gündelik görevlerle uğraşanlar için bu süre 150-200 lere çıkabilir. Oyunun yakında yeni bir versiyonu da çıkacak. Hikaye olarak devam niteliğinden olacak bu oyun farklı bir şehirde geçecek. İndirim zamanında bu oyun gayet makul fiyatlara iniyor. Almanızı öneririm. Oyunda bir rpg için ne gerekiyorsa mevcut. Vakit kaybetmeden portia dünyasına katılın.
Grafikler: 9/10
Hikaye: 7/10
Yan Görevler: 9/10
İçerik Çeşitliliği: 8/10
Karakter Animasyonları: 7/10
Dünya Genişliği: 9/10
Oyun Optimizasyonu: 9/10

Steam Kullanıcısı arianrhod’un oyun hakkındaki yorumu:

Çok sevdiğim chill bir oyun yıllar geçse de rahatlamak için açıp saatlerce farm yapabileceğim tek oyundur. içeriği npc hikayeleri oyun ilerleyişi çok güzel tavsiye ederim.

My Time at Portia Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi:Windows 7+ / 8.1 / 10 64 bitWindows 10 64 bit
İşlemci:Intel i3 ProcessorIntel i7 Processor
Bellek:6 GB RAM16 GB RAM
Disk Alanı:6 GB kullanılabilir alan10 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:ATI 7770, Nvidia GeForce GTX 660 2GBNvidia GeForce GTX960+
DirectX:Sürüm 10Sürüm 11
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments