1. Anasayfa
  2. Diğer

FM 21 XBOX ile Geliyor

FM 21 XBOX ile Geliyor
0

FM 21, Futbol tutkunlarının her sene sabırsızlıkla beklediği ve ön siparişlerde rekor kıran Football Manager 2021 24 Kasım’da geliyor. Popüler Touch serisine göre modellenen Football Manager 2021 Xbox Edition, Xbox kumandasıyla en iyi performansı sergilemesi için tamamen özelleştirilmiş bir oyun versiyonu ile sizi devler sahnesine çıkaracak gibi duruyor.

24 KASIMDA ÇIKIYOR

fm 21

FM 21, futbol kulübünüzün kalbi olarak üzerinizdeki ilgiyi yenileyen dinamik ve canlı gerçek menajerlik deneyimleri sunar. Menajerlik kişiliğinizi geliştirmek ve kulübünüzü başarıya taşımak için daha önce hiç olmadığı kadar fazla araçla donatılmış durumdasınız. Yeni eklemeler ve oyun yükseltmeleri, benzersiz özgün futbol seviyeleri ile ek derinlik ve drama katmanları oluşturur.

ERKEN SİPARİŞ BONUSU

fm 2021

Tam sürüm çıkmadan önce kampanyaya katılan bir dijital mağazadan istediğiniz zaman önceden satın alarak %10 indirim kazanın ve Football Manager 2021’e Erken Erişim elde edin. Temel özelliklere sahip bir menajerlik deneyimi olan FM21 Touch, yine ücretsiz olarak dahildir (yalnızca PC/Mac).    

Erken Erişim, 24 Kasım’daki çıkış tarihinden yaklaşık iki hafta önce mevcut olacak ve Steam’in yanı sıra ilk kez Epic Games Store’da sunulacaktır.

TAKIMA YENİDEN KATILIYOR

On yılı aşkın bir süredir ilk kez Football Manager Aralık’ta Xbox’a geri dönecek. Popüler Touch serisine göre modellenen Football Manager 2021 Xbox Edition, Xbox kumandasıyla en iyi performansı sergilemesi için tamamen özelleştirilmiş bir oyun versiyonu ile sizi devler sahnesine çıkarır.

Microsoft’un Play Anywhere işlevi, kariyerinize konsolda gösterişli bir şekilde başlamanızı ve ardından bir Windows 10 PC’de sezonunuza devam etmenizi sağlar. Tam özellik ayrıntıları ve işlev bilgileri için Kasım ayının başında sosyal medya kanallarımıza göz atın.

YENİLENEN SÖZLEŞMELER

fm 2021 mobile

Football Manager Touch ve Mobile da son sezondaki üstün performanslardan sonra yeni sezon için geri dönüyor. FM21 Touch Nintendo Switch’te Aralık ayında piyasaya çıkacak ve diğer platformlara yönelik ayrıntılar Ekim ayının başında sosyal medya kanallarımızda duyurulacaktır. Özellik bilgilerinin tümüne Kasım ayının başında ulaşabileceğinizi düşünüyoruz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments