1. Anasayfa
  2. Diğer

Twitch Rivals, Valorant Series 1’i Duyurdu

Twitch Rivals, Valorant Series 1’i Duyurdu
Twitch Rivals
0

Twitch Rivals, bir sonraki büyük çevrimiçi espor yarışması olan Valorant Series 1’e 24 Şubat Çarşamba günü saat 18: 00’de başlayacağını duyurdu.

Twitch Rivals Valorant Series 1, Valorant maçlarında karşılaşan 40 farklı içerik oluşturucuya sahip olacak. İçerik oluşturucuların her biri beş oyuncudan oluşan ve toplamda sekiz takım oluşturması gerekecek.

Turnuva, 24 Şubat’ta grup aşaması, 3 Mart’ta Çeyrek final ve 10 Mart’ta final olmak üzere üç ayrı tarihte gerçekleşecek. Şu anda, turnuvada kimin yarışacağı veya takımların nasıl olacağı konusunda bir açıklama yok.

Bu, ikinci Twitch Rivals Valorant etkinliği olacak. Twitch, oyunun ilk yayınlandığı 2020 yılının Haziran ayında bir lansman turnuvasına ev sahipliği yaptı. Her bölgeden en iyi takımlar finale yükselene kadar sekiz farklı bölgeden on altı takım yarışmıştı.

İlk Twitch Rivals Valorant turnuvasının en iyi iki takımı profesyonel Valorant takımları olmaya devam etti. Brax Takımı T1 oldu ve Team Myth TSM oldu. T1 o zamandan beri dağılmış olsa da, TSM Valorant Champions Tour’da (VCT) hala güçlü. Bu sefer, turnuva profesyoneller VCT’de yarışırken daha az profesyonel yeteneklere sahip olacak.

https://esporgazetesi.com/valorant-karakter-yapimcisi-yeni-ajan-ile-ilgili-konustu/
Ajan
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments