1. Anasayfa
  2. CS:GO

ESL Pro Leauge Online 12. Sezon’a Malta Ev Sahipliği Yapacak

ESL Pro Leauge Online 12. Sezon’a Malta Ev Sahipliği Yapacak
0

ESL, Perşembe günü ESL Pro League’in geleceği hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı. Turnuva, devam eden koronavirüs salgını nedeniyle Sezon 12 için bölgesel çevrimiçi bölümlere ayrılacak ve 2021’de her iki sezonun da Malta’da gerçekleşeceği bir LAN ortamına dönecek.

Sezon 12, tüm büyük bölgeleri – Avrupa, Kuzey Amerika, Asya, Okyanusya ve Güney Amerika – kapsayacak ve 1 Eylül ile 6 Ekim arasında oynanacak. Avrupa, sezonun 750.000 $ ‘lık ödül havuzundan (450.000 $) sahip olacak ve ardından Kuzey Amerika, 225.000 $ ile kalan üç bölgenin her birinin teklifinde 25.000 dolar olacak.

20Q 1QB2te0GJThBoSmO4O

Avrupa

 AstralisComplexity
 ENCE FaZe
 fnatic G2
 mousesports Natus Vincere
 NiP Vitality
 AGO BIG
 Spirit OG
 Heroic GODSENT

Kuzey Amerika

 100 ThievesEvil Geniuses
 LiquidTriumph
 FURIA TBD
 TBD TBD

Güney Amerika

 BOOMIsurus
 Sharks TBD

Okyanusya

 ORDER Renegades
 AVANT Chiefs

Asya

 TYLOO ViCi
 Invictus Beyond

Malta turnuvası çevrimiçine taşınmadan önce ESL Pro League Sezon 11 için ev sahibi ülke olarak seçildiğini ve ayrıca Sezon 12’nin de bu aşamaya geleceğini söylenildi. Ancak aksiliklere rağmen, Malta hükümeti ve Malta Oyun Otoritesi tarafından kurulan kar amacı gütmeyen bir vakıf olan ESL ve GamingMalta, “Malta sporlarını teşvik etmeyi ve geliştirmeyi amaçlayan stratejik ortaklıklarının genişletilmesi konusunda anlaşabildiler.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments