1. Anasayfa
  2. Diğer

Free Fire’ın McLaren İş Birliği Etkinliği’nin Son Turuna Hazırlanın!

Free Fire’ın McLaren İş Birliği Etkinliği’nin Son Turuna Hazırlanın!
0

Bu hafta sonu Fire Fire oyununa giriş yapan oyuncular McLaren ve Free Fire iş birliği ile hazırlanan koleksiyon çantasını içeren ödülleri almaya hak kazanacak. Ayrıca oyun görevini hafta sonu tamamlayan oyuncular Canavar Kamyon – McLaren görünümüne sahip olacak. Bununla birlikte oyuncular yeni sınırlı oyun modunun keyfini çıkarabilecek.

Free Fire’a giriş yapmak için bu hafta sonundan daha iyi bir zaman olamaz. 31 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar oyuna giriş yapan oyuncular, koleksiyon çantası içeren Free Fire ve McLaren ödüllerini almaya hak kazanacak.

Ayrıca oyun görevini hafta sonu tamamlayan oyuncular Canavar Kamyon – McLaren görünümüne sahip olacak.

Bununla birlikte oyuncular yeni sınırlı oyun modunun keyfini çıkarabilecek. Sıkışık Konvoy adı verilen bu yeni modda oyun başına iki tur olacak. Oyuncular her turun başında istilacı veya savunucu olarak görevlendirilecek. İstilacılar belirli bir varış noktasına kadar araca eşlik etmek zorundayken, savunucular da bunun gerçekleşmesini engelleyecek.

Resim2 1

Takımlar sırayla istilacılar ve savunanlar rollerini oynayacak. Araç yalnızca istilacılar belirli bir yarıçap içindeyken ileri doğru hareket edip muhafızlar yakınlardayken geri hareket edecekler. Hem istilacılar hem de savunanlar menzil içindeyken araç hareket etmeyi durdurabilecek. Aracı hedefe ulaştırmak için en az süreyi kullanan veya aracı en uzak mesafeye kadar ilerleten takım kazanacak.

Oyun severler 3 Ağustos 2021’e kadar bu yepyeni Sıkışık Konvoy oyun modunun keyfini çıkarabilir!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments