1. Anasayfa
  2. Diğer

UNLOST, Hero Oyuncu Listesinde Yer Alan Tek TÜRK oldu

UNLOST, Hero Oyuncu Listesinde Yer Alan Tek TÜRK oldu
0

Dünya genelinde 21 oyuncu/yayıncı ailesine sahip HyperX Heroes ailesine Ülkemizin en iyi Half Life-CSGO oyuncusu başarılı temsilcimiz; Cantuğ “UNLOST” Özsoy Hyperx Heroes ailesine katılan ilk Türk oldu.

Cantuğ “UNLOST” Özsoy ve HyperX Hereos

Cantuğ “UNLOST” Özsoy’un oyun sevgisi, 7 yaşındayken ilk kez bir klavyeye dokunduğu zaman başladı. Tuşlara ilk dokunduğunda büyülendi ve kısa bir süre sonra sırf tuşlara basmaktan keyif aldığı için internet kafelere gitmeye başladı. Klavyelerde yaşadığı bu büyülenme, oyun sevgisine dönüştü ve kısa bir süre sonra UNLOST, sahip olduğu rekabet gücüyle tüm dünyayı etkisi altına aldı.

Türkiye’nin en başarılı ve önemli CS:GO, Hearthstone ve Dota 2 pro oyuncularından biri olan UNLOST, bilgisayar oyunlarının iyi bir kafa dağıtma aracı olduğunu ve insanlara yeni bakış açıları kazandırdığını düşündüğü için oyun sevgisini herkesle paylaşmaya çalışıyor. Arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak ve oyun konusundaki bilgilerini onlarla paylaşmak istediğinden, oyun becerilerini geliştirmeleri için onları oyun oynamaya davet ediyordu. Bu ilgisi, 2013 yılında Twitch yayıncılığı kariyerinin başlangıcı oldu. Kısa bir süre içinde tüm dünyanın ilgisini çekti ve Cantuğ, hızlı bir şekilde kendi takipçilerine sahip oldu. Türkiye Twitch’te 140.000 canlı izlenme sayısıyla En Çok İzlenen Yayın rekorunu ve tek sezonda 8000 Twitch abonesiyle En Çok Yeni Aboneye Sahip Yayıncı rekorunu kırdı.

UNLOST, Türkiye’de birçok farklı oyun topluluklarının kurulmasına katkıda bulundu ve 50’den fazla offline, 200’den fazla online turnuva düzenledi. Tıpkı ilk başladığı günlerdeki gibi, bilgilerini diğer oyuncularla paylaşmaya ve takipçileriyle yakın arkadaşlık ilişkisi yürütmeye devam ediyor. Cantuğ, son 5 yıldır YouTube içeriği de üretiyor.

Oyun oynamanın her seviyesini iyi bilen Cantuğ Özsoy, daha iyi oyun donanımlarıyla herkesin oyun deneyimini geliştireceğini bildiğinden HyperX ürünlerini kullanıyor. Cloud kulaklıkların sunduğu gelişmiş ses kalitesinden Alloy klavyelerin dayanıklılığına ve parlaklığına kadar UNLOST, başarılı olmak için ihtiyacınız olan oyun donanımını HyperX’te bulacağınızı biliyor.

Bir gün UNLOST’a karşı oynarsanız, çok iyi vakit geçirmeye hazır olun ama mutlaka ağırdan alın çünkü o, HyperX’in ses avantajına sahip ve hiçbir atışı kaçırmıyor.

Diğer Hyperx Hereos ailesi üyeleri hakkında bilgi almak için Tıklayınız.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments