1. Anasayfa
  2. Diğer

Shadow Legacy Rainbow Six:Siege Sezonuna Genel Bakış

Shadow Legacy Rainbow Six:Siege Sezonuna Genel Bakış
0

Yeni sezon Shadow Legacy olarak adlandırıldı ve 17 Ağustos’ta test sunucularına girdi. Yeni operatörün yanı sıra Ubisoft, Güncellemede pek çok başka değişiklik de ekledi: Ping 2.0, oyuniçi tekrarlar, takviye havuzu ve Chalet için yeniden çalışma gibi değişikliler geldiği görülüyor.

Splinter Cell X Rainbow Six: Siege

En yeni operatör, Splinter Cell serisi ile sade bir görünümü var. Sam Fisher, saldıran taraf için “Zero” operatörü olarak mücadeleye katılıyor. Gadget, Argus başlatıcısı olacak ve savunma aracını lazerle yok edebilecek iki yönlü kameralar kurmasına izin verecek.

Rainbow Six:Siege Operatör Zero Ön İzleme

Kamera, duvarlardan görüş sağlyacak, böylece oyuncular sinsi savunucuları görebilecek.

Year 5 Pass satın aldıysanız, Shadow Legacy’nin başlangıcında Zero’nun kilidini otomatik olarak açacaksınız. Diğer tüm oyuncular yeni operatörü bir hafta sonra alabilecek.

Shadow Legacy ile Yine Yeniden Dağ Evi

Dağ Evi haritası tamamen elden geçirildi ve yeni biçiminde harita havuzuna geri dönecek.

Oyuncular artık yeni patikalar açmak için çatının üstüne tırmanabilecek, ek bir koridor da bodrumdaki hareketliliği geliştirecek.

Ping 2.0

Rainbow Six: Siege’de iletişim her zaman önemli bir konumda yer olmuştur. Yeni Ping 2.0 sistemi ile Ubisoft, oyuncuların birbirlerini bilgilendirmesi gereken araçları geliştiriyor. Oyuncular artık haritanın faydalı ve önemli alanlarını işaretleyebilecekler. Ek olarak, oyuncuların kimin hangi bilgileri paylaştığını ayırt etmelerini kolaylaştırmak için her oyuncunun pingiyle ilişkili bir numarası olacaktır.

Takviye Havuzu

Daha önce olduğu gibi oyuncu başına 2 takviye yerine, savunucular artık 10’luk ortak bir takviye havuzunun kullanımını paylaşacaklar. Bu, savunucuların konumlarını belirlemelerini kolaylaştıracak. Artık haritanın bir kısmından diğerine acele etmenize gerek yok çünkü ayrıca yardımcı programınızı kurmanız gerekiyordu, şimdi takım arkadaşlarınız size yardım edebilir.

Ancak Saldırganlar, Shadow Legacy ile birlikte ikincil bir sert ihlal cihazı da geleceği için oynayacakları yeni bir şey de alacaklar. Bu örtü, daha çeşitli dizilişler uygun hale geldikçe, Saldırganlara Operatörler açısından daha fazla esneklik sağlar.

Shadow Legacy ‘in Oynaması Ücretsiz Dönemi

Yeni Sezonun çıkışını kutlamak için Ubisoft ayrıca 27 Ağustos – 4 Eylül arasında ücretsiz oynanabilecek bir dönem duyurdu. Bu sekiz gün boyunca oyuncular tüm haritalara, oyun modlarına ve 20 klasik operatöre erişebilecek. Rainbow Six: Siege’i henüz denemediyseniz, Ağustos sonunda denemelisiniz.

https://esporgazetesi.com/1-hafta-zula-super-lig-sonuclari/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments