1. Anasayfa
  2. Diğer

Nvidia GeForce NOW Abonelik Fiyatları

Nvidia GeForce NOW Abonelik Fiyatları
0

Bulut tabanlı yeni oyun sistemi Nvidia GeForce NOW ‘un Türkiye abonelik fiyatları duyuruldu.

Ülkemizde Turkcell’in oyun platformu GAME+ ile Türkiye lokasyonlu sunucularda hizmet verecek olan bu sistem ilk başta beni heyecanlandırsa bile fiyat kısmı hep bir merak uyandırmıştı. Bu merakımın sonucu da hiç hoş bir şekilde karşılık bulmadı :) .

İşte resmi açıklama ile duyurulan fiyatlar;

GeForce Now Turkiye Fiyat

Resimdeki abonelikler dışında ayrıca Basic Abonelik de bulunmakta. Bu abonelik ise standart üyelik ve günlük 1 saatlik erişim sunmakta. Ayrıca RTX seçeneği hizmet dışı ve sunucu kısıtlanmış bir şekilde hizmet verecek.

Fiyatlar bu şekilde. Sistem eğer bu fiyatlarla devam edecek veya yeni seçenekler sunmayacak ise ülkemiz pazarında uzun süre tutunamayacağını ve çekileceğini düşünüyorum. Sonuç olarak bu sistem yıllık olarak 900 liraya denk geliyor.

İşin detayına inmemiz gerekirse sadece 900 liranız olsa bile sistem tam takır çalışmayacak. Bulut sistemi üzerinden erişeceğimiz oyunlar için yeterli bir internet de gerekmekte. Şu günlerde ülkemizde canlı derslerine erişemeyen öğrencilerin var olduğunu varsayarsak. İyi bir internetten ziyade internete ulaşmak bile belli koşullarda sorun.

Umarım Nvidia GeForce Now daha iyi seçeneklerle karşımıza gelir. Ya da bizlerin alım gücü yükselir :) . Herkese iyi oyunlar. Daha fazla haber için Espor Gazetesi’ni takip etmeyi unutmayın…

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments