1. Anasayfa
  2. Diğer

Ninja Youtube’da Yayın Açtı

Ninja Youtube’da Yayın Açtı
0

Yayıncılıkta en büyük isimlerden biri YouTube’a gidiyor. Dün, Tyler “Ninja” Blevins Google’ın platformunda yayın yapmaya başladı ve Microsoft’un Mixer’i kapatmasından sonra kendisine yayın yapabileceği bir platform buldu.

Bu reklam alanını aktif et!

Ninja, dün önce bir tweet’te haberi verdi ve yeni YouTube girişimine Drlupo, TimTheTatman ve Courage ile birlikte Fortnite yayını ile başladı.

Bunun münhasır bir anlaşma olup olmadığı veya Ninja’nın Twitch gibi diğer platformlarda da bulunup bulunmayacağı henüz belli değil. Dünkü yayını ilk kez YouTube‘da oldu açıklamaların en kısa zamanda geleceğinden şüphemiz yok.

Esports danışmanı Rod Breslau,” Ninja’nın şu sıralar yayın platformlarıyla görüşme halinde olduğunu ve şu an için özel bir anlaşma imzalanmadığını “ bildirdi. 

ninja youtube 1228067 1280x0 1
ninja

Şu anda Ninja kendini etkili bir şekilde ortaya koyuyor. YouTube yayınına başladıktan 20 dakika sonra, aynı anda 160.000’den fazla izleyici çekti. Rakam kısa bir süre sonra 120.000’e düştü, ama bu başlangıç için bir şey değil. Microsoft’un umduğu Mixer’a görüntüleme seviyesini çekemese de, hala bolca yıldız gücüne sahip olduğu aşikar.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments