1. Anasayfa
  2. Diğer

Yeni Nesil “Playstation VR” PSVR 2

Yeni Nesil “Playstation VR” PSVR 2
0

PSVR 2 Fiyatı, Çıkış Tarihi, Özellikleri, Oyunları ve Sony PlayStation 5 sürümüne yaklaşık üç ay olmasına rağmen , paylaşılan ve sızan kısa teknik genel bakış dışında konsol hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. Bununla birlikte, PS5’in mevcut PSVR ile uyumlu olacağını biliyoruz.

Bununla birlikte, Sony’nin bir dizi yeni özelliği içerecek şekilde ayarlanmış görünen yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü PSVR 2′e ait son bilgilerin gizlendiği öne süren söylentiler var.

Sizi bilgilendirmek için Sony’nin yeni PSVR sanal gerçek gözlüğü hakkında bildiğimiz tüm ayrıntıları derlemeye karar verdik. Spesifikasyonundan PSVR 2 fiyatına kadar sizi bilgilendirmeye çalışacağız.

https://esporgazetesi.com/20xx-barony-ve-superbrothers-ucretsiz-oldu/

PSVR 2 Hakkında Sony Ne Diyor

Sony Interactive Entertainment’ın PSVR 2’deki resmi duruşu şu anda oldukça açık ve format sahibi, PSVR’nin halefinde şu anda ‘söyleyecek bir şey olmadığını’ ortaya koyuyor.

“Bu aşamada herhangi bir potansiyel yeni nesil VR ürünü hakkında söyleyecek bir şeyimiz yok. VR’nin etkileşimli eğlencenin geleceğinin gerçekten anlamlı bir parçası olma potansiyeline sahip olduğuna inanmaya devam ediyoruz.”

https://esporgazetesi.com/valorant-rutbe-sistemi-degisiyor/

PSVR 2 Özellikleri

PSVR 2
Playstation VR

Olası birçok ilgili bilgilerin çoğu, çevrimiçi ortaya çıkarılan patent başvurularına dayanan spekülasyonlardır. En büyük olası özelliklerden biri, Sony’nin yakın zamanda ortaklık yaptığı Immersion Corp tarafından üretilen bir teknoloji olan dokunsal geribildirimdir.

Bu aynı zamanda , Sony’nin patentli bir VR Eldiveni ile de bağlanıyor ve bu da dokunsal teknolojiyi kullanacak ve Sony’nin yeni nesil için VR kulaklığını geliştirmeye çalıştığını gösteriyor.

Yakın zamanda piyasaya sürülen bir başka patent , PSVR 2’nin bir oyuncunun yüz özelliklerini oyun içi bir karakter modeliyle nasıl eşlemek için tam yüz takibini nasıl kullanacağı hakkında derinlemesine bilgi sağlıyor.

https://esporgazetesi.com/league-of-legends-sangay-2020-sampiyonasi-basliyor/

Bununla birlikte, en ilginç (ve doğrulanmış) bilgi, PSVR 2’nin Valve’ın Index kontrolörlerine benzer yeni bir tür hareket kontrolörü kullanmasıdır. Daha da ötesi, yakın zamanda piyasaya sürülen bir video, yeni Playsttion VR 2 denetleyicilerinin parmak izlemeyi de nasıl destekleyeceğini gösterdi.

PSVR 2’nin tüm yeni denetleyicileri kullanması mantıklıdır, çünkü PS5 DualSense denetleyicisi PSVR’yi desteklemiyor gibi görünmektedir ( peddeki ışık çubuğunun olmaması nedeniyle), ancak PS3 dönemi PlayStation Move denetleyicileri görev artık.

Daha yakın zamanlarda, yeni bir patent PSVR 2’nin hastalığı azaltacağını ve kullanıcıları için daha sürükleyici bir deneyim sağlayacağını belirtti. Özellikle, “sanal alanı görüntüleyen bir kullanıcıya yüksek eğlence özelliklerine sahip bir görüntüleme deneyimi sunacak” yeni bir bilgi işleme sisteminden bahsediyor.

PSVR 2 Fiyatı

ps5 psvr2
Ps5 ve Ekipmanları

Şimdiye kadar, PSVR 2 ile ilgili herhangi bir fiyat açıklanmadı. Bununla birlikte, gelişmiş bir ekran ve parmak izleme özellikli hareket kontrolörleri gibi güncellenmiş teknolojiye sahip olarak, PSVR 2’nin 249,99 $ ‘dan biraz daha fazla olmasa bile çok pahalıya mal olmasını bekleniyor.

PSVR 2 Oyunları

psvr.original

Güçlü bir söylenti , mevcut Playstation VR sanal gerçeklik gözlüğü için mükemmel Blood & Truth’u geliştiren stüdyoda Playstation VR 2 için yeni, yeni nesil başlık üzerinde çalıştığı gerçeğine işaret ediyor. Ayrıca, ilk onaylanmış PPlaystation VR 2 başlığımızı DÜŞÜK formunda aldık.

PSVR 2 Çıkış Tarihi

Sıkı tutunun! Sony henüz PSVR 2’yi henüz açıklamadı, bu yüzden çıkış tarihi bu noktada spekülasyon. Bununla birlikte, bir geliştirici, PSVR 2’yi PlayStation 5’in piyasaya sürülmesinden en az bir yıl sonrasına kadar beklemediğini söyledi – sadece bir konsolu piyasaya sürmenin doğasında olan tüm lojistik zorlukları düşündüğünüzde önemli bir anlam taşıyor – sadece PSVR 2 gibi büyük bir aksesuar.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments