1. Anasayfa
  2. Diğer

Netflix’in Oyun Hizmeti Playstation Oyunlarını İçerecek

Netflix’in Oyun Hizmeti Playstation Oyunlarını İçerecek
0

Film yayın dünyasının (neredeyse) tartışmasız efendisi olmaktan memnun olmayan Netflix, video oyun yayın hizmetlerini hedefine koydu. Netflix görünüşe göre önümüzdeki 12 ay içinde bir video yayın hizmeti sunacağını bildirdi.

Bu reklam alanını aktif et!

Netflix‘in video oyunu yayın hizmeti bir hit olursa, şüphesiz PlayStation Now, Xbox Game Pass, Epic Games Store ve Stadia‘a rakip olacaktır. En son dedikodulara göre, Netflix’in en sevdiğimiz PlayStation oyunlarını almak için Sony ile yakın çalışacağı iddia ediliyor.

The Tape Drive‘ın Genel Yayın Yönetmeni Steve Moser, Twitter’da Netflix’in Sony ile el ele çalışmasını gösteren dört görüntü paylaştı. Bu sızıntılar, Netflix’in oyun bölümünün “Shark” çalışma adı altında olduğunu ve köpekbalığı yüzgeci gibi görünen bir logoya sahip olduğunu ortaya koyuyor. Sızıntıların geri kalanı, iki PS5 DualSense denetleyicisinin özel bir görüntüsünü, bir Netflix logosunu ve Ghost of Tsushima kapağını ortaya çıkardı.

Kağıt üzerinde her şey kulağa harika geliyor ancak Sony’nin başka bir oyun yöntemine yönelmesi doğru mu? PlayStation Plus ve PlayStation Now‘ın birbirinden farklı neler sunduğu konusunda şimdiden bir kafa karışıklığı var. Ayrıca Netflix’in görünüşe göre oyun oynamak için fazladan bir ücret talep etmeyeceğini de hatırlayalım. Her zamanki aboneliğinizle birlikte PlayStation oyunlarının dahil olması, bazılarının PS Plus veya Now üyeliklerini iptal etmesine neden olabilir. Netflix ve Sony’nin bir araya gelmesi o kadar da şaşırtıcı değil.

İkili kısa süre önce Uncharted ve Ghost of Tsushima filmlerinin Netflix’te yayınlanması için Microsoft ve Game Pass için sorun yaratabilecek bir anlaşma yapmıştı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments