1. Anasayfa
  2. Diğer

Teamfight Tactics (TFT) ‘ye Yeni Mod Geliyor

Teamfight Tactics (TFT) ‘ye Yeni Mod Geliyor
0

Teamfight Tactics, 2019’un başlarında hem eleştirel hem de tüketicilerin beğenisine sunuldu, ancak piyasaya sürüldüğünde yalnızca bir oyun moduna sahipti. TFT ‘nin bugüne kadar sadece bir oyun modu var. Ancak Riot Games, yeni bir Teamfight Tactics modunun yakında geleceğini doğruladı.

Oyun 1-3 Setlerinde büyük ölçüde aynı kaldı. Tek fark, mevcut şampiyonlar ve temalardı. Set 4, 2021’in başlarında piyasaya sürülen yepyeni bir oyun modu ile bunu değiştirmeyi vaat ediyor.

Riot Games’in baş geliştiricisi “GreenTeej” 6 Ağustos’taki bir videoda, “Yeni setlere ek olarak, TFT ile etkileşim kurmanız için başka yollar üzerinde de çalışıyoruz” dedi. “TFT’nin keyfini çıkarmanın birden çok yolunun olduğu bir yer olmasını istiyoruz – ister mobil ister bilgisayarda oynayın, programınıza daha iyi uyan modlar. Önümüzdeki yılın başlarında size yeni bir TFT modu getirmeyi düşünüyoruz. “

Şu andan itibaren, Set 4 Eylül’de başlayacak. 2021’in başlarında yeni oyun modunun ne zaman ortaya çıkacağına dair birkaç teori ortaya çıktı. Birincisi, Ocak ayında bir orta set güncellemesi olarak kullanıma sunulacak. Bir başka olasılık da, yeni modun Seti Nisan ayında tamamlamasıdır.

Set 4 hakkında çok şey biliyoruz, ancak bu yeni TFT modunun neleri içereceği hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.

TFT Seyirci Modu Ne Olacak?

Videoda ayrıca, Riot Games’in maalesef 2021’e getireceği yaklaşan İzleyici modu hakkında da biraz tartışıldı.

GreenTeej, “İzleyici modunu TFT görüntüleme deneyimini iyileştirmenin bir yolu olarak hala araştırıyoruz ve bu özelliğin özellikle TFT’yi yüksek düzeyde izlemeyi sevenler için ne kadar önemli olacağını biliyoruz” dedi. “Bunu [2020’de] sunmak istedik, ancak önce oyunun diğer alanlarına odaklanmalıydık, örneğin yeni ayarlanan ritme ve mobil sürümüne ayak uydurmak gibi. Şimdi bu çalışmanın başlaması için yer açıyoruz. “

Kaynak : https://www.dailyesports.gg/new-teamfight-tactics-mode-coming-in-set-4/

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments