1. Anasayfa
  2. Espor

Taraftarların Gözdesi 2 CS:GO Takımı Geri Dönüş Sinyalleri Verdi

Taraftarların Gözdesi 2 CS:GO Takımı Geri Dönüş Sinyalleri Verdi
0

CS:GO dünyası çıktığından beri, oyun ve espor endüstrisinde çığır açan bir oyun haline geldi. Ayrıca, rekabetçi arenada; şike skandallarından bariz hile kullanımlarına kadar çokça tartışmaya yol açan gündemlerle de ismi anıldı.

https://esporgazetesi.com/funplus-phoenix-ormancisi-bo-sike-suclamalarini-kabul-etti/

Geçtiğimiz yıllarda iki büyük organizasyon, kendi özel nedenleri neticesinde CS:GO arenasından yasaklandı. Bu durum, olabilecek hiçbir şeyin olmamasına rağmen topluluk içerisinde çok fazla itirazlara yol açtı.

Taraftarların en sevdiği oyuncuyu kaybetmek bir şeydir ancak yıldızlarla dolu bir kadroyu, sevilen bir organizasyon ile birlikte kaybetmek bambaşka bir şeydir. Oyunun iki dev organizasyonu SK Gaming ve iBUYPOWER 2021 yılında arenaya geri dönüş yapmak istiyor gibi görünüyor.

CS:GO ‘ya Döneceklerinin Sinyallerini Veren Şifreli Tweetler

skgamingtakes 1813113b

SK Gaming, 2018 yılında League of Legends alanına ağırlık vermek için CS:GO kadrosunu dağıttı. Bu arada iBUYPOWER, şike iddialarının ardından 2014 yılında espor arenasından uzaklaştırıldı.

Taraftarların gözdesi konumunda olan iki takımın oyunu belirsiz bir şekilde bırakması, topluluk içerisinde çok fazla tartışmaya ve kargaşaya yol açtı. Ancak bu iki kuruluş, geçtiğimiz günlerde paylaştıkları şifreli tweetler ile tekrar ortaya çıktı ve geri dönüş sinyalleri verdi.

SK Gaming, 17 Şubat’ta attığı tweette; modern çağın taraftarlarının, kendilerini Counter-Strike arenasında tekrar görmek isteyeceklerini öne sürdü.

“Bugünün gençleri tek bir şey istiyor: CS:GO’ya geri dön SK.”

Bundan bir gün sonra ise iBUYPOWER garip bir tweet paylaşıyor.

Kötü bir şöhrete nail olan organizasyon, 2014 yılında meydana gelen şike skandalından sonra yasaklanmıştı. Bu, Valve’ın araya girmesine neden oldu ve skandalda adı geçen tüm profesyonel oyuncu ve organizasyona kalıcı “ban” uyguladı.

maxresdefault 1

Organizasyon geri dönüş konusundaki iddiasını sürdürürse, nasıl bir rota izleyeceğini görmek ilginç olurdu. Geçmiş yıllarda olduğu gibi başka bir Kuzey Amerika kadrosu kurabilir. Ya da aşırıya kaçıp risk alarak farklı bölgelerden karışık oyuncular içeren bir kadro oluşturabilir.

Şunu hatırlatmakta fayda var, ESL gibi büyük üçüncü taraflı turnuva organizatörleri takımın yasaklarını çoktan kaldırdı. Ancak Valve, 2021’de organizasyona karşı duruşunu değiştirecek mi ? Bu hala cevapsız kalan ve muhtemelen de kalmaya devam edecek bir sorudur.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments