1. Anasayfa
  2. VALORANT

Fnatic, Magnum’un Sözleşmesini Uzattı!

Fnatic, Magnum’un Sözleşmesini Uzattı!
0

İngiltereli organizasyon Fnatic, 2021 Nisan ayında kadrosuna dahil ettiği Çekli oyuncusu Martin “Magnum” Peňkov’un sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

HOMELESS takımından transfer edilen Magnum, kısa bir süre içerisinde Fnatic’te öne çıkan isimler arasına girdi.19 yaşındaki Magnum, daha çok Killjoy, Cypher ve Skye gibi “support” karakterleri oynuyor. Normalde destek karakterleri, duelist takım arkadaşlarına kıyasla daha az kill alsa da, Magnum için durum böyle değil. Kendisi takımına alan savunmanın yanında öldürmeleri ile de destek oluyor. vlr.gg’nin istatistiklerine göre Magnum, VCT 2. Aşama Master Reykjavik turnuvasında 215.6’lık bir ortalama çatışma skoru, 138.8’lik bir ortalama round başı hasar ve 1.1’lik bir KDA ile katkı sağladı.

Sözleşmenin uzatılması kararı, Fnatic’in VCT Avrupa 3. Aşama Challengers 2 “lower bracket” finalinde, Team Liquid‘e karşı 3-2 kaybetmesinden bir hafta sonra geldi. Ancak mağlubiyetlerinden dolayı EMEA Challengers Playofflarına gidemeyen takıma organizasyonun inancı tam.

Fnatic Valorant takım direktörü Colin “CoJo” Johnson, Twitter üzerinden şunları söyledi:

“Polonya’da istediğimiz sonuçları alamadık, ancak bu, Avrupa’nın en genç, en başarılı takımına sahip olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor ve Magnum bunun temel bir parçası. Takımda bizim için çok önemli bir pozisyon açığını kapamasının yanında kendisi, oyun dışında oldukça komik ve müthiş bir rol modeli.”

Bu yeni anlaşma, Valorant’ta kamuya duyurulan en uzun sözleşmeler arasında yer alıyor. Bu durum diğer oyunlar için sıra dışı değil, ancak Riot Games’in FPS’si gibi daha yeni bir espor dalında çok büyük bir anlaşma. Ayrıca sözleşmenin süresi, Fnatic’in de Valorant espor arenasına ne kadar yatırım yapmaya hazır olduğunu da gösteriyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments