1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye öncesi 5NOOBS kimdir?

First Strike Türkiye öncesi 5NOOBS kimdir?
0

5NOOBS takımı 09/11/20 tarihinde Yasin “nisay” Gök kaptanlığında Valorant kadrosuyla kuruldu. Valorant First Strike Türkiye amaçlı kurulan takımın hedefi elbette ki şampiyonluk. Henüz yeni kurulmuş bir takım olması dolayısıyla birlikte çalışmak için yeterli vakte sahip olamadılar, bu engele rağmen iyi iş çıkardıklarını söylemek gerek.

5NOOBS First Strike Türkiye 3. Eleme çeyrek finalinde Galacticos ekibini 2-1, yarı finalde Digital Athletics takımını 2-0 yenmesine rağmen final maçı için son rakibi olan Anatolia Esports takımına 2-1 mağlup olaan 5NOOBS ekibi üçüncü elemelerden ana turnuvaya çıkamadı.

First Strike Türkiye 4. Eleme’de ise işler 5NOOBS’un tam da istediği gibi gitti. çeyrek finalde TRAMPET takımını 2-1, yarı finalde Galacticos ekibini 2-1 ve final maçı için son rakibi olan HaZe Clan’ı da 2-0 mağlup ederek First Strike Türkiye 4. Elemede 7’de 7 yaparak ana turnuva biletini cebe attı.

Yeni kurulmuş bir takım olan 5NOOBS’un henüz bilinen bir organizasyonu yok. Takım kaptanı nisay‘dan aldığımız bilgiye göre gelen organizasyon tekliflerini değerlendiriyorlar. Ayrıca gelecek tekliflere de açık olduklarını belirtti.

5NOOBS Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

  • Yasin ‘NisaY’ Gök
  • Berk Deniz ‘ARGENT’ Özdamar
  • Burak ‘foiz’ Baz
  • Mehmet ‘tmhMM’ Yıldırım
  • Tugkan ‘tugkanZ’ Ozgun
  • M.Emin ‘Sofu’ Öztürk (koç)

Kaptanın 5NOOBS Hakkındaki Düşünceleri Neler?

“merhabalar ben Yasin “nisay” Gök. 5NOOBS aslında arkadaşlar arası kurulan ve sadece First Strike ana turnuvasını hedefleyen bir takımdır. ismini basit ve akılda kalıcı olması için seçtik. elemelerden bir başarı elde edeceğimize emindik çünkü takımdaki herkes daha önceden kendi alanlarında başarı elde etmiş ve tecrübeli isimlerdi. Genç yetenek Berk “ARGENT” Deniz’i kadromuza dahil edince çok kontrollü ve disiplinli maçlar sergilediğimizi düşünüyorum. Takımımız turnuvadan hemen önce kurulduğu için maalesef çalışmaya yeterli zamanı ayıramadık. Fakat ana turnuva için emin olun çok çalışacağız.”

https://esporgazetesi.com/first-strike-turkiye-finallerde-oynayacak-takimllar-belli-oldu/

Valorant First Strike Büyük finallerinde; Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak olan 5NOOBS ekibine ESPORGAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments