1. Anasayfa
  2. VALORANT

Masters – Berlin Açılış Maçının Gülen Tarafı Belli Oldu

Masters – Berlin Açılış Maçının Gülen Tarafı Belli Oldu
0

Masters – Berlin açılış maçında temsilcimiz SuperMassive Blaze ile cNed’li Acend karşı karşıya geldi. Oyunun genelinde üstün olan Acend maçı 2-0 kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı. Temsilcimiz ise bu mağlubiyetle grubunda kaydebenler tarafından devam edecek. Vision Strikers – Paper Rex maçının galibi Acend ile kaybedeni de temsilcimiz ile karşılaşacak.

Acend kendi seçimi olan Bind haritasına çok iyi başladı. İlk yarıyı saldıran taraf olmalarına rağmen 10-2 gibi bir skorla kapadılar. SuperMassive reaksiyon göstermeyi denese de ikinci yarıda da durum değişmedi ve haritayı Acend 13-5 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

Temsilcimiz iyi oynadığı ve kendi seçimi olan Ascent’e istediği gibi başlayamadı. Acend bu haritaya 5-0 gibi bonus roundları dahi vermediği bir skorla haritaya başlasa da temsilcimizden cevap gecikmedi. Durumu 5-5’e getiren temsilcimiz ilk yarıyı 7-5 kazansa da ikinci yarıda sadece 2 round kazanabildi ve haritayı 13-9 kaybettiler.

Temsilcimiz bu büyük LAN turnuvasına mağlubiyetle başlamış oldu. Ancak bu onlar için kesinlikle bir son değil. İkinci maçlarını kazanmaları halinde karar maçına çıkacaklar ve onu da kazanırlarsa gruptan çıkıp son 8 takım arasına girecekler.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments