1. Anasayfa
  2. Espor

Acend – SuperMassive Blaze Maçı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Acend – SuperMassive Blaze Maçı Öncesi Bilinmesi Gerekenler
0

Valorant severlerin merakla beklediği Masters – Berlin heyecanı bugün saat 16.00’da Acend – SMB maçı ile başlıyor. İki takım da EMEA temsilcisi olarak aynı grupta bulunuyor. Temsilcimiz SuperMassive Blaze ve cNed’li Acend grubunun iki favori takımı konumunda. İki takım daha önce bir kez karşılaşmış ve gülen taraf temsilcimiz olmuştu.

Masters – Berlin’e Nasıl Geldiler ?

Acend Supermassive Blaze

İki takım da EMEA elemelerinden geldi. Acend favori olduğu EMEA elemelerinden üçüncülükle ayrıldı. SuperMassive Blaze ise büyük bir sürpriz yaparak ikincilikle Berlin’e geldi. Acend kazananlar finali maçına kadar 15 maçlık yenilmezlik ünvanına sahipti. Ancak SuperMassive Blaze bu ünvanı kırarak adını büyük finale yazdırmış olsa da büyük finalde Gambit Esports‘a mağlup oldular. Bakalım bu Avrupa’nın iki güçlü ekibinin bugünkü mücadelesinden kim galip ayrılan taraf olacak ?

Öne Çıkan Oyuncular Kim ?

cNed

Mehmet “cNed” Yağız İpek

Acend tarafının şüphesiz öne çıkan oyuncusu cNed. BBL Esports’tan ayrıldıktan sonra Avrupa macerasına başlayan cNed, ilk olarak nolpenki ile mücadele etmişti. Takım iyi başlasa da takımın oyuncuları önemli takımlara transfer olmuştu. Böylece takım dağılmıştı. Bir sonraki durağı Raise Your Edge takımı olan cNed’in hedefi Avrupa’da büyük bir başarı elde etmekti. Bu takımla istediğini elde eden cNed, takımıyla büyük takımları dize getirmeyi başarmıştı. İsmi değişen Acend takımıyla beraber cNed, bir Masters Avrupa şampiyonluğu ve birçok turnuva MVP ödülü kazanmıştır.

russz

Batuhan “russz” Malgaç

22 yaşındaki oyuncu üstün aim performansıyla temsilcimiz öne çıkan oyuncuları arasında yer alıyor. Onu BBL Esports‘taki Jett performansıyla hatırlıyorduk. Hatta cNed ile takım arkadaşı olduğu zamanlarda kendisi daha çok Sage oynuyordu. Ancak yetenekli oyuncu SuperMassive Blaze‘e transfer olduktan sonra Sova ve Skye oynamaya başladı. Bu iki rolün de başarıyla üstesinden gelen oyuncu rakiplerine korku salıyor. Özellikle savunmada Turko ile birlikte olağanüstü işler çıkarıyorlar.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments