1. Anasayfa
  2. CS:GO

GORILLAZ, Extra Salt ve Galaxy Racer Kadrolarında Yapılan Değişiklikler

GORILLAZ, Extra Salt ve Galaxy Racer Kadrolarında Yapılan Değişiklikler
0

GORILLAZ

Robin “flusha” Rönnquist, Miikka “suNny” Kemppi ve Jere “sergej” Salo üçlüsünün temelini oluşturduğu, henüz organizasyonunu açıklamayan GORILLAZ takımının turnuva dönemi 18 Ağustos itibariyle başlıyor. İlk maçını Bulgar ekip Fiend’e karşı oynayacak kadro son iki oyuncusunu henüz bulamamıştı. Ekip daha öncesinde Buğra “Calyx” Arkın, Rokas “Espiranto” Milasauskas, Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassen ve son olarak da Yasin “xfl0ud” Koç’u denemiş olsa da bu oyuncular ile ayrılma kararı aldı. Yaklaşan turnuvalarla beraber takımın son iki oyuncusunun en son Nordavind kadrosunda bulunan Kevin “HS” Tarn ile EC Brugge kadrosunda bulunan Richard “ritchiEE” Mestdagh olacağı kararına varıldı. Önümüzdeki turnuvalardan sonra herhangi bir değişikliğe gidilip gidilmeyeceği alınan sonuçlara göre belli olacak olsa da GORILLAZ ekibinin şuanki kadrosu şu şekilde:

sweden flag Robin “flusha” Rönnquist

finland flag Miikka “suNny” Kemppi

finland flag Jere “sergej” Salo

estonia flag Kevin “HS” Tarn

1280px Flag of Belgium civil.svg e1614433233569 Richard “ritchiEE” Mestdagh

Extra Salt

Extra Salt takımının yaptığı duyuruya göre Valorant oyuncusu Ricky “Floppy” Kemery CS:GO kariyeri zamanında beraber Cloud9 formasını terlettiği arkadaşlarının arasına katılacak. Sadece önümüzdeki ESEA CSGO Cash Cup turnuvasında boy göstermesi beklenen oyuncunun takımda kimin yerine geçeceği henüz net olmasa da Justin “FaNg” Joakley’in yerine geçeceği söylentiler arasında bulunmakta.

https://twitter.com/ExtraSaltGG/status/1425892336257622019

Galaxy Racer

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Simon “twist” Eliasson, MANS NOT HOT ekibinden ayrılarak Galaxy Racer ekibine geçtiği gözlerden kaçmadı. HLTV kadrosunda Joel “joel” Holmlund’ un yerine geçtiği gözüken oyuncunun yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor. Galaxy Racer ekibinin güncel kadrosu şu şekildedir:

sweden flag Simon “twist” Eliasson

sweden flag Niclas “PlesseN” Plessen

sweden flag Adam “dezon” Wahlqvist

sweden flag Hugo “chawzyyy” Günther

sweden flag Joakim “disco doplan” Gidetun

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments