1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 2. Kısım İçin Yeni Ajan ve Harita İpuçları

Valorant 2. Kısım İçin Yeni Ajan ve Harita İpuçları
0

Riot, 21 Haziran’da yayınladığı 1. Yıl Marşı videosunda, oyunun ileriki kısımlarında gelecek ajan ve haritaya dair ipuçları vermişti. Kaçıranlar için bu haberimizde, yeni kısım öncesi verilen ipuçlarını inceledik!

Valorant oyun hikayesi üzerinde teori üreten fanlar, 3. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti 42. Aşama’daki “Zorlu Yol” kartının, yeni gelecek haritaya ait olduğuna inanıyor. Ayrıca 1. Yıl Marşı kartında gösterilen -büyük ihtimalle Radyanit enerjisi ile havada tutulan- adanın da karta gösterilen ada olduğuna inanılıyor.

Teori üreticisi Disturbo, hem kartta hem de videoda gösterilen görselleri inceledikten sonra, bunların aynı yer olduğuna kanaat getirdi. Gösterilen yerlerdeki bitki örtüsü ve doğal yapı nedeniyle bu kanıya varan Disturbo, ayrıca arka planlarda görünen yerin, çürümeye bırakılmış bir Kingdom tesisi olduğuna inanıyor. Adanın ortasında parlayan objenin ise bir meteor olduğuna ve bunun, Valorant 3. Kısım ile gelen, oyun açılış ekranı görselindeki mavi obje ile aynı olduğuna inanılıyor.

yansima

Teori üreticilerinden Cynprel ise, Zorlu Yol kartındaki Radyanit Tehlikesi sembolünün, tesiste Radyanit bulunduğu yönünde bir ipucu olduğuna inanıyor. Ayrıca bu meteorun, Yansımalar bölümü ile oyun içinde gösterilmeye başlaması, Ayna Evrenin başlangıcından sorumlu olabileceği fikrini akıllara getiriyor. Bu durumda, Dünya-2’nin oluşumu, meteor ve Radyanit’in etkileşimi ile gerçekleşmiş olabilir ve böylece Ayna Ajanlarımız oluşmuş olabilir. Bazı fanlara göre ise Ayna ajanlar Dünya-1’den Radyanit çalmaya çalışırken yansımaları, gözlerini bu tesise dikmiş durumda.

Ayrıca 1. Yıl Marşı videosunda, oldukça hızlı gösterilen bir karakter görseli de fanların dikkatini çekti. Video’nun 38. saniyesinde duvarda asılı konsept posterlerinde ve 3:21 civarında hızlı görseller halinde gösterilen ajan, elinde uzun bir silah tutuyor ve gözlüklü. Daha sonra veri madencisi floxay tarafından ulaşılan bilgilere göre, ajanın kod adı “deadeye“. Ajanın tuttuğu silahtan ve kod adından dolayı, uzak mesafe oyun için uygun özelliklere sahip olacağına inanılıyor.

https://twitter.com/floxayyy/status/1407341198122049539?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1407341198122049539%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theloadout.com%2Fvalorant%2Fnew-agent-deadeye-release-date-abilities
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments