1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Red Bull Campus Clutch Turnuvası

Valorant Red Bull Campus Clutch Turnuvası
0

Valorant Red Bull Campus Clutch turnuvası ile izlemesi keyifli ve bol aksiyonlu maçlar görmeye hazır mısınız?

Red Bull Campus Clutch üniversite öğrencileri için tasarlanan global bir VALORANT turnuvasıdır.

Espora verdiği değeri her eçen gün arttıran Red Bull, üniversite öğrencilerine özel dünyanın en büyük Valorant turnuvasını düzenliyor.

Türkiye elemelerinde takımını kurup mücadele etmek için kayıtlar başladı.

RED BULL CAMPUS CLUTCH TÜRKİYE ELEMELERİ İÇİN BAŞVURULAR 1 MART’TA BAŞLADI!

Red Bull Campus Clutch, seni yılın en çok konuşulan, en çok izlenen ve en çok oynanan oyunu VALORANT’ta büyük bir meydan okumaya davet ediyor. 50 farklı ülkede, 300’den fazla etkinlikle gerçekleşecek olan bu global espor turnuvası, üniversite öğrencilerini profesyonel espor dünyasıyla tanıştırıyor ve onlara yılın en iyi oyununda büyük bir meydan okuma fırsatı veriyor. Sen de ekibini topla ve kusursuz yeteneklerini sergilemek için hazırlan! Hedef dünya finali! Başvurular 1 Mart’ta başladı!

Bu turnuva üniversite öğrencileri için hazırlanan global bir organizasyondur. 50 ülkede, 300’den fazla etkinlikte üniversite öğrencilerinin dahil olacağı bu espor turnuvasında katılımcılar VALORANT oyununda yeteneklerini sergileyecekler.

Bu organizasyonla öğrenciler yeteneklerini hem bölgesel, hem ulusal, hem de global düzeyde gösterme fırsatı yakalayacaklar. Başarılı olan takımlar, en iyi öğrenci takımının belirleneceği Dünya Finali’ne katılma hakkı elde edecek.

Daha fazla bilgi almak için;

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments