1. Anasayfa
  2. CS:GO

NiKo G2 Esports’tan Teklif Aldı

NiKo G2 Esports’tan Teklif Aldı
0

Hltv.org ve 1pv.fr‘ye göre Counter-Strike: Global Offensive süperstarı Nikola ” NiKo⁠ ” Kovač, Fransız espor organizasyonu G2 Esports’tan bir teklif aldı. FaZe‘nin teklifi kabul edip etmeyeceği şu anda bilinmiyor. G2 kadrosunda François “⁠AmaNEk⁠” Delaunay‘ın yerini alacağı tahmin ediliyor.

Her iki takım da 2020’de bir turnuva zaferi kazanmadığı için hem FaZe hem de G2, yıldızlarla dolu kadrolar olarak kabul edilmelerine rağmen son aylarda beklentilerin altında performans gösterdi.

NiKo, profesyonel CS: GO’daki en iyi oyunculardan biri olarak kabul ediliyor ve yıllarca prestijli hltv sıralamasında en iyi 5 oyuncu arasında sürekli olarak yer alır. FaZe için son zamanlarda NiKo oyun içi lider pozisyonu üstlenmişti ancak uzmanlar yeteneklerine uymadığı için onu eleştirdiler.

Takas onaylanırsa Ekim 2019’dan beri takımla birlikte olan G2 Esports‘ta kuzeni Nemanja “huNter-” Kovač‘ın yanında olur. NiKo, organizasyonla üç yıldan fazla süre geçirdikten sonra FaZe‘den ayrılırsa büyük bir başarı elde edecek.

Sahnedeki uzmanların ve yorumcuların ilk tepkileri şimdiye kadar olumlu oldu ve birçoğu Fransız süperstar Kenny “kennyS” Schrub ve NiKo ikilisini bekliyor.

Kaynak; HLTV

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments