1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yeni Harita Fracture’ın Yakın Zamanda Değişmesi Bekleniyor

Yeni Harita Fracture’ın Yakın Zamanda Değişmesi Bekleniyor
fracture
0

Valorant’ın yeni haritası Fracture’ın çıkmasının üstünden henüz çok az bir zaman geçmiş olsa da haritanın yakın bir zamanda revize edilmesi bekleniyor.

Fracture, şüphesiz Valorant’ın en özgün haritası. Diğer haritalarda daha önce görülmemiş H şeklinde bir plana sahip olan Fracture, hem atak hem de defans tarafı için birçok farklı strateji şansı sunuyor. Atak tarafının iki farklı taraftan saldırabileceği haritada defans tarafı ise iç kısımda kalıyor.

Fracture’ın Valorant’a gelişi, 9 Eylül 2021’de 3. Bölüm 2. Kısım ile gerçekleşti. Çıkmasının hemen ardından Valorant topluluğu tarafından ilgi çeken harita için PBE (Public Beta Environment) üzerinden değişiklikler şimdiden test edilmeye başlandı.

PBE, şimdilik sadece Kuzey Amerika bölgesinde kullanılan, ve oyuncuların olası değişiklikleri test ettikleri bir program. Özellikle Reddit üzerinden işleyen programda oyuncular, oyun içinde gördükleri hataları Reddit’te bir başlığın altında topluyor ve geliştiriciler de bu yorumlar üzerinden çözüm üretmeye çalışıyor.

Yakın zamanda yayınlanan bir PBE güncellemesinde Riot, şimdiden haritanın belli bölgelerini dengelemek adına bazı değişiklikler denediklerini açıkladı. Örneğin B bomba alanında bulunan ve alttan Jeneratör ve Kantin’e bağlanan koridor, artık duvardan mermi geçirmeyecek. Ayrıca B alanında bulunan kutu da artık mermi geçirmiyor, böylece bomba kurmak ya da imha etmek daha güvenli.

Fracture
Jeneratör ve Kantin’e bağlanana tünel
valorant news map fracture 02
B alanındaki kutu

Bu değişikliklerin resmi oyuna gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor, ancak şimdilik gelişmeleri takip etmek için Public Beta Environment yama notlarını ve oyun içinde bulunan hataları, ValorantPBE subredditinde (r/ValorantPBE) bulabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments