1. Anasayfa
  2. Espor

VCT: Masters Berlin Büyük Final Heyecanı!

VCT: Masters Berlin Büyük Final Heyecanı!
0

VCT: Masters Berlin Büyük Final’de karşı karşıya gelecek takımlar belli oldu. Bir çok güzel anına şahit olduğumuz bu seride sona yaklaştık. 18 Eylül’de oynan yarı final karşılaşmaların sağ çıkmayı başaran iki takım finalde karşı karşıya geliyor.

Gambit Esports- G2 Esports

Yarı finallerde ilk olarak Gambit Esports ile G2 Esports karşı karşıya geldi. Gambit’in seçtiği Breeze haritası oldukça çekişmeli geçmesine rağmen harita puanın sahibi Gambit oldu. İkinci harita seçimi G2 Esports tarafından olsa da ilk haritanın aksine tek taraflı bir oyunla ikinci harita puanın sahibi Gambit oldu ve 2-0 maç skoru ile büyük finale adını altın harflerle yazdırdı.

Harita Skorları:

Maçın MVP’si

E li 8JWEAYVlDU

100 Thieves – Envy

Yarı finallerde ikinci olarak iki NA takımı olan 100 Thieves ve Envy karşı karşıya geldi. Envy’nin seçtiği Haven haritası Envy üstünlüğü ile tamamlanarak harita puanını hanesine yazdırdı. İkinci harita seçimi 100 Thieves tarafından olsa da ilk haritadan farksız olarak ikinci harita puanın sahibi Envy oldu ve 2-0 maç skoru ile büyük finale adını yazdırdı. Envy galibiyet sonrasında Champions’a katılmayı garantiledi.

VCT: Masters Berlin Grand Final’de EMEA şampiyonu Gambit Esports ile Envy’nin kıyasıya mücadelesini izliyor olacağız.

VCT: MASTERS BERLIN ŞAMPİYONU kim olur?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments