1. Anasayfa
  2. Espor

VCT: 3. Aşama – Challengers 2 Birinci Gün Sonuçları

VCT: 3. Aşama – Challengers 2 Birinci Gün Sonuçları
0

Açık ve kapalı elemeleri geçtiğimiz hafta tamamlanan VCT 3. Aşama Challengers 2, 27 Temmuz’da tüm hızı ile başladı. Türkiye’de son 8’e kalan takımların Berlin bileti alma yolunda kıyasıya mücadelesi, son 1 takımın EMEA Challengers Playoff’larına katılmaya hak kazanması ile 31 Temmuz’da sonuçlanacak.

VCT: 3. Aşama – Challengers 2 Upper Bracket

Beşiktaş Esports 2 – 0 BBL Esports

Beşiktaş’ın üstünlüğü ile geçen maçlarda, ilk karşılaşma Bind haritasında oynandı. 7-5 biten ilk yarının ardından Beşiktaş Esports maçı 13-7 ile kazandı. Serinin ikinci karşılaşması ise Haven haritasında oynandı. Saldırı tarafında başlayan BBL 5 el kazanabilse de atakta sadece 1 raund kazanarak Beşiktaş Esports’a karşı 13-6 mağlup oldu.

Digital Athletics 2 – 1 Fire Flux Esports

Serinin ilk maçı Split haritasında oynandı. İlk yarıyı 7-5 gibi ezici bir yakın bir skorla bitiren Fire Flux Esports, hanesine 6 skor daha yazdırarak 13-7 skorla haritayı tamamladı. İkinci harita ise Bind oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmada Digital Athletics, 13-11 ile galip geldi ve karşılaşmayı üçüncü haritaya taşıdı. Icebox haritasında üstünlüğünü vurgulayan FF, 13-7 ile serinin galibi oldu.

Futbolist 0 – 2 Thunderbolts Gaming

Futbolist’in “kalesi” olarak bilen Split haritasındaki ilk maçta Futbolist, ilk yarıyı 5-7 geride kapattı. İkinci yarıda sadece 4 raund kazanarak ilk haritayı 13- 9 kaybeden taraf oldu. İlk haritanın MVP’si AtaKaptan oldu. Thunderbolts Gaming’in seçtiği ikinci harita olan Icebox’ta ise raundlar yakın geçmesine rağmen yine 13-11 Futbolist mağlubiyeti ile sonlandı. İkinci haritanın MVP’si ise Emre “sterben” Demirci oldu.

RARE Esports 2 – 1 Otherside

Maçın ilk haritası Bind oldu. İlk yarıyı 9-3 gibi ezici bir üstünlükle bitiren OtherSide, 4 elin ardından maçı 13-8 tamamladı. İkinci karşılaşma Breeze haritasında oynandı. Bu sefer ipleri eline alan RARE Esports oldu ve haritada 13-5 ile galip geldi ve karşılaşmayı üçüncü haritaya taşıdı. Split haritasında tekrar ipleri elinden vermeyen RARE Esports, 13-11 ile serinin galibi oldu. Maçın MVP’si ise Enes “jonx ” Güngör oldu.

VCT: 3. Aşama – Challengers 2 Lower Bracket

BBL Esports 1 – 2 Fire Flux Esports

Oldukça çekişmeli geçen maçlarda, Fire Flux Esports rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Özellikle BBL’in seçtiği ikinci harita Bind‘da büyük bir comeback atan BBL, durumu 2-10’dan 12-12’ye getirerek uzatmalara getirdi. Uzatmalarla ile beraber maç 15-13 bitti. İkinci haritanın öne çıkan oyuncusu İbrahim” lurzy0y0″ Sandıkcı oldu. Ascent haritasında ipleri eline alan FF, rakibine üstünlük kurup 13-7 kazandı. Serinin galibi, Fire Flux Esports oldu ve böylece BBL Esports, hem turnuvaya hem de EMEA hayallerine veda etmiş oldu.

Futbolist 2 – 1 Otherside

İlk harita Haven oynanan karşılaşma oldukça çekilmeli geçti. İlk yarı 8-4 OS lehine sonuçlanırken ikinci yarıda Futbolist, durumu 13-10’a getirerek harita puanın sahibi oldu. Otherside, Bind haritasını 13-9‘lük keskin harita puanının sahibi oldu. Üçüncü harita olan Icebox haritasında ise 13-7 skorla rakibini mağlup eden Futbolist oldu. Serinin galibi, Futbolist oldu ve böylece OtherSide, hem turnuvaya hem de EMEA hayallerine veda etmiş oldu.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments