1. Anasayfa
  2. VALORANT

SuperMassive Blaze Koçu Mert ‘9999’ Turna ile Röportaj Yaptık

SuperMassive Blaze Koçu Mert ‘9999’ Turna ile Röportaj Yaptık
0

VCT Masters 2 – Berlin EMEA elemeleri büyük final maçının ardından SuperMassive Blaze koçu ile röportaj yaptık. Temsilcimiz büyük finalde Rus temsilcisine 3-1 ile mağlup olmuştu. Böylece SMB Avrupa ikincisi olarak Berlin’de mücadele edecek.

Soru

Öncelikle Espor Gazetesi ekibi olarak sizleri tebrik ediyoruz. Avrupa 2.si olarak büyük bir avantajla Berlin’e gidiyorsunuz. Berlin’deki hedefleriniz neler ? Berlin’de daha da iyi bir SMB görebilecek miyiz ?

Cevap

Büyük konuşmamak gerek tabi ama orada da final görmek istiyoruz. Tabi ki de her seferinde daha da iyi olmak için çabalıyoruz ve olacağız.

Soru

Ascent haritası Gambit’in en iyi haritalarından biriydi. 13-1 gibi bir galibiyet aldınız, bekliyor muydunuz? Düşüncelerin neler?

Cevap

Açıkçası yeneceğimizi biliyorduk ama böylesini beklemiyorduk tamamı ile momentum etkisi.

Soru

Split haritasının hücum tarafında 6 round alarak büyük bir avantajla ilk yarıyı kapadık. Ancak savunma tarafında o avantajı koruyamadık. Sizce sebebi neydi ? Aynı zamanda Bind haritasında kaybettiğimiz round’ların neredeyse tamamında entry’i biz verdik ve hep 4v5 oynamak durumunda kaldık. Verilen entryler hakkında ne söylemek istersin?

Cevap

Oyun içerisinde ne sebeple olmadığını kestirmediğim bir focus bozukluğu oldu ve ardından bireysel hatalar da çorap söküğü gibi geldi ve rakip tarafından baskılanarak roundlar gitmeye başladı üç harita içinde bu şekilde diyebiliriz. Bu takım kendi oyununu oynadığı sürece sonuç galibiyettir ve değişmeyecektir fakat her seri aynı performans ile oynanamayabiliyor kusurumuza bakmayın bu da nazar boncuğumuz olsun.

Deneyimli koç Mert Turna’ya bize vakit ayırıp sorularımızı cevaplandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Temsilcimiz SuperMassive Blaze ekibine de Berlin’de başarılar diliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments