1. Anasayfa
  2. VALORANT

Cloud9 shinobi ‘i ile Yollarını Ayırdı

Cloud9 shinobi ‘i ile Yollarını Ayırdı
0

Kuzey Amerika organizasyonu Cloud9, oyun içi lider Josh “shinobi” Abastado‘nun olduğu Cloud9 Blue adlı ana Valorant kadrosundaki ilk değişikliği duyurdu.

26 yaşındaki oyuncu Temmuz 2020’de Cloud9 Blue için Valorant oyuncusu olarak açıklandı ve takımı yönetmekten sorumluydu.

Bununla birlikte Cloud9 Blue, Valorant takımı Valorant First Strike Ana Etkinliği: Kuzey Amerika’ya katılmayı başaramadığı için en büyük şokla sonuçlanan hayal kırıklığı yaratan bir sezon geçirdi.

26 yaşındaki liderliğin altında Cloud9 Blue Kuzey Amerika bölgesinde hesaba katılması gereken bir güç olarak kendilerini göstermeyi başaramadı ve hatta Renegades, T1 gibi ekipler ve meşhur Kuzey Amerika gücünde onları alt etmek için daha da geliştikçe C9 Blue gerilemiş gibi görünüyor.

Ekip ayrıca Kasım ayı sonlarında Ash “Chu” Long‘u serbest bırakarak ve yardımcı koç James “JamezIRL” Macaulay‘ı baş antrenör olarak terfi ettirerek bir koçluk değişikliği yaptı.

Bir organizasyon olarak Cloud9 tarafından yapılan tek Valorant değişikliği bu değil. Yakın zamanda Kore kadrolarını yayınladılar ve öngörülebilir gelecek için Kroean bölümünü feshettiler.

Oyun içi liderlerinin yayınlanması, Cloud9′un şimdi shinobi‘nin bıraktığı rolü yerine getirebilecek birini ekleyeceğini gösteriyor. Cloud9 Blue‘da daha fazla değişiklik olması ihtimaline dair hiçbir gösterge yok. Cloud9 Blue, beşincisini bulana kadar aktif kadrolarında dört oyuncuya düştü.

Cloud9 Blue Valorant Kadrosu:

  • Daniel “vice” Kim
  • Skyler “Relyks” Weaver
  • Mitch “mitch” Semago
  • Tyson “TenZ” Ngo
  • James “JamezIRL” Macaulay
https://esporgazetesi.com/valorantin-yeni-ajani-agent-14-olabilir/
ajan
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments