1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Transfer Söylentileri – Türk SuperTeam mi Kuruluyor?

Valorant Transfer Söylentileri – Türk SuperTeam mi Kuruluyor?
0

VCT İzlanda’ya gidecek takımların belli olmasının ardından Avrupa Valorant sahnesi birçok kargaşa ve transfer dedikodularında “Türk SuperTeam” mi geliyor?. İzlanda bileti kazanamayan takımlarda değişikliğe gidilmesi oldukça olası. Yazımızdaki bilgilerin, aksi iddia edilmediği taktirde, sadece söylenti olduğunu unutmayın. Bunlar sadece takımlar için gelişebilecek olasılıklar. Ancak haberimizden, kadroların ne yönde değişebileceğine dair ipuçları elde etmek mümkün.

pAura'lı Team Heretics

Heretics

Heretics’i ele aldığımızda, gün geçtikçe işlerin daha da karmaşıklaştığını görüyoruz. Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas (Heretics) ve Auni “AvovA” Chahade’nin takımdan ayrılması ile beraber organizasyon, kadrosunda yeniden yapılandırmaya gitme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde de Ruben “RUBINO” Villarroel’nın ayrılması ile beraber temsilcimiz Melih “pAura” Karaduran’ın da yeni bir takıma geçmesi olası.

Heretics’in önceki kadrosundan kalan tek isim Christian “loWel” Garcia Antoran olacak gibi. Yeni kadro için Patryk “paTiTek” Fabrowski (G2) ve Ardis “ardiis” Svarenieks (G2) ile görüşülüyor ve anlaşmaya gidilmeye çalışılıyor. Ancak kadronun geri kalanı ile ilgili henüz bir bilgi yok. VCT Masters 2. Aşama’da ikincilik elde eden takımın yeniden aynı seviyeye çıkabilmesi için önünde uzun bir yol var.

Valorant Acend

ACEND

Acend’in durumu ise daha da endişe verici. Gelen duyumlara göre işler oldukça sallantıda. koldamenta’nın G2’ya gideceğine kesin gözüyle bakılması nedeniyle, takımının sonunun yakın olduğunu söylemek mümkün. Şuan görünen o ki Patryk “starxo” Kopczyński ve Santeri “BONECOLD” Sassi, başka takımlar ile deneme aşamasında ve temsilcimiz cNed’de yeni projelere dahil olabilir.

Şimdilik durum belirsiz ancak gelen bilgilere göre organizasyon, oyuncularını başka takımlara satmak istemiyor. Bu noktada da, eğer oyuncular VCT 2. Aşama Challengers 2’de aldıkları mağlubiyeti kabul edip tekrar beraber oynamaya gönüllü olursa takım hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir. Takımın durumu, G2’nun kadrosunu kesinleştirmesinin ardından belli olacak gibi görünüyor.

valorant super team turkey
Türk SuperTeam

Türk SuperTeam?!

Temsilcilerimiz Melih “pAura” Karaduran and Mehmet Yağız “cNed” İpek’in yeni projeleri Türkiye’de olabilir! Türk bir süper takım kurulması konusundaki dedikodular bir süredir yayılıyor ve ulaşılan bazı dedikodulara göre BBL Esports oyuncusu Batuhan “russ” Malgaç kadroya dahil olabilir. Futbolist takımından da bazı isimlerin kadroya dahil edilebileceği dedikoduları da dönmekte, ancak henüz herhangi bir isim öne çıkmış değil.

Kağıt üzerinde, Türkiye’nin en iyi oyuncularından oluşan bir takım Avrupa takımlarına baş tutabilir gibi gözüküyor. Ancak bu yönde birçok engel var. Çünkü Acend, cNed’i başka takıma kaptırmak istemeyebilir ve Heretics de pAura ile devam etmeyi tercih edebilir. Ancak böyle bir takımın kurulması oldukça heyecan verici olacaktır. Ayrı ayrı yeteneklerini kanıtlayan oyuncularımızın beraber neler yapabileceğini görme şansını heyecanla bekliyoruz!

ALLIANCE

Espor arenasına adım atmasından kısa bir süre sonra Avrupa sahnesinde kendinden bahsettiren Alliance’ın takım kurma sürecinde çok mantıklı ve basit kararlar aldığına inanılıyordu. Ancak Thomas “kAdavra” Johner’ın takımdan ayrılmasının ardından işler sarpa sarmaya başladı. Kendisinin performansının oldukça iyi olması nedeni ile, takım içi anlaşmazlıktan dolayı bu kararın geldiği düşünülüyor.

Alexandre “xms” Forté’nin durumu da hala sallantıda, çünkü kendisi ile yapılan deneme süreci sözleşmesi bitmek üzere. Bu nedenle de kadroda başka değişikliklerin olması muhtemel. Söylenenlere göre Alliance, Aleksander “zeek” Zygmunt ve Kamil “baddyG” Graniczka’ı (Team finest) kadro için deniyor.

NIP

Kevin “Ex6TenZ” Droolans’ın kadroya dahil edilmesi ile beraber NiP, Avrupa sahnesinde yükselmeye başlamıştı. Ancak, takım halen kendini bir üst seviyeye taşıyacak bir oyuncu arayışında. Bu yönde de gelen bilgilere göre takım Charles “CREA” Beauvois ve Yaroslav “Jady” Nikolaev ile yollarını ayırarak yeni oyuncular için kadro açabilir.

Yapılan haberlere göre kadroya dahil edilebilecek, ve takımın antrenman yaptığı isimler Thomas “kAdavra” Johner, Santeri “BONECOLD” Sassi ya da Adam “ec1s” Eccles (Team Liquid). Ancak henüz kesin bir bilgi yok.

28012 Cover Image G2 Esports Asks For Advice On Reddit 1 740x389 1

G2 Esports

G2 kurucusu ve CEO’su Carlos “ocelote” Rodríguez, VCT 2. Aşama’dan sonra tek odaklarının Valorant olduğunu dile getirmişti. VCT 1. Aşamadaki başarısızlıkları ve 2. Aşamadaki ortalama oyunlarının ardından takım, stratejilerini gözden geçirmeye karar verdi.

VCT’nin ardından takımdan ilk ayrılıklar başladı. Oscar “mixwell” Cañellas ve Jacob “pyth” Mourujärvi yeniden yapılanma sürecinde takımda kalacaklarını belirtirken takımın geri kalan üç üyesi Ardis “ardiis” Svarenieks, Patryk “paTiTek” Fabrowski ve Aleksander “zeek” Zygmunt kadrodan çıkarıldı. (zeek, daha önce temsilcimiz Mehmet “cNed” İpek’in takımı Nolpenki’de oynuyordu)

Kadroya dahil edilmesi beklenenen Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas (Heretics) ve Auni “AvovA” Chahade’nin (Heratics) transfer süreçlerinin önümüzdeki günler içinde tamamlanması bekleniyor. Ancak takımda hala oyun içi lider (IGL) açıklığı var. Bu pozisyon için tahmin edilen isimler ise Jose Luis “koldamenta” Aranguren (Acend) ve Alex “ALEX” McMeekin (Team Vitality – CS:GO).

VITALITY

Vitality, oynadığı oyun ile oldukça yüksek bir potansiyeli olduğunu göstermişti, bu nedenle de takımda köklü bir değişikliğe gidilmeyecek gibi görünüyor. Son eklediği iki oyuncu ile işleri iyice yoluna koyan takım, bu kadroya daha fazla şans tanımak istiyor. Takımda gerçekleşen tek değişiklik, geçtiğimiz günlerde Andrey “Fragon” Katz’ın koç pozisyonundan çıkarılması oldu.

Kaynak: neL

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments