1. Anasayfa
  2. CS:GO

Team Liquid Eski Koçu ile Tekrar Anlaştı

Team Liquid Eski Koçu ile Tekrar Anlaştı
2

Team Liquid eski takım koçu olan  Eric “⁠adreN⁠” Hoag ile tekrar anlaştı. Mythic ile yollarını ayıran adreN eski takımı Liquid’e geri döndü .Team Liquid transferi resmi twitter hesabından paylaştığı video ile hayranlarına duyurdu.

En son ocak 2015 ve mayıs 2016 tarihleri arasında görev alan adreN , bu süre zarfında Grand Slam sezonunda üst üste 18 hafta boyunca zirvede kaldı. Aynı zaman Diliminde adreN koçluğundaki Liquid Cs Summet 2 gibi bir çok organizasyonda birinci geldi aynı zamanda ESL Newyork ve köln turnuvalarında ilk üç sıraya girebildi.

Katıldığı bir yayında AdreN , “Bu sefer Liquid’e katıldığımda beklentilerim 2019’da katıldığımdan biraz farklı olacak,” diye ekledi. “2019’da takım şimdiden büyük bir başarı yakaladı ve harika bir 2018 yılı oldu ve bu takıma girerken en iyisi olmamızı bekliyordum. Bu sefer CS’nin manzarası biraz farklı. Hedef şu ki her zamanki gibi, ama bence bu sefer o 1 numaralı noktayı kurmak çok daha zor olacak. “

Liquid’in adreN ile ilk resmi gösterimi, 20-30 Mayıs tarihleri ​​arasında yapılacak ve FURIA , Evil Geniuses , EXTREMUM ve dört nitelikli tarafın yer alacağı 2021’in ilk Kuzey Amerika Bölgesel Büyük Sıralaması olan CS SUMMIT 8’de yer alacak .

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Micro
Micro
2 yıl önce

Ellerine Sağlık RAD1K4L (cs gel)

Last edited 2 yıl önce by Micro
ismayıl
ismayıl
2 yıl önce
Yanıtla  Micro

katılıyorum micro