1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT 3. Aşama Challengers 1 Şampiyonu SuperMassive Blaze Oldu!

VCT 3. Aşama Challengers 1 Şampiyonu SuperMassive Blaze Oldu!
0

SuperMassive Blaze, 14 Mayıs’ta, Kafalar Esports’tan Baran “Izzy” Yılmaz’ı ve Eren “Brave” Kasırga’yı transfer ederek Türkiye Valorant sahnesine atıldı. Daha sonra Oxygen Esports’tan Mehmet “Turko” Özen ‘i, BBL Esports’tan Batuhan “russ” Malgaç’ı ve Avrupa takımı Team Heratics’ten de Melih “pAura” Karaduran’ı transfer ederek kadrosunu tamamlayan SuperMassive Blaze, BO5 seride, rakibi Oxygen Esports’u 3-1 mağlup ederek, VCT 3. Aşama: Challengers 1 Şampiyonu oldu!

Rakiplerinden farklı olarak, açık elemeden geçerek gelen takım, “Upper bracket” yarı finalinde, Oxygen’e karşı 2-0 mağlup olup, “Lower Bracket”a düşmüştü. “Lower Bracket”ta, OtherSide (2-0), Fire Flux Esports (2-1) ve Futbolist (3-2) gibi takımlara karşı galip gelen takım, Büyük Final’de tekrar Oxygen Esports ile eşleşti. Rövanşı kazanan takım şampiyon olurken aynı zamanda Oxygen Esports ile beraber EMEA Playoff’larına da adını yazdırmış oldu!

Serinin ilk karşılaşması, SuperMassive tarafından seçilen Ascent haritasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen maç, üst üste kazanılan seriler ile ilerledi. ilk yarıyı 7-5 önde tamamlayan SuperMassive, maçın uzatmalara gitmesinin ardından 2 el vererek 14-12 malup oldu. Serinin en skorer oyuncusu, 30 kill ve 7 asist ile Oxygen Esports’tan Göktuğ “XiSTOU” Caciğer oldu.

Oxygen Esports’un haritası Bind’da ise SuperMassive Blaze, rakibine karşı üstünlük kurmayı başardı. 7-5 tamamladığı ilk yarının ardından rakibini zorlayan SuperMassive, 13-8 kazandı. Serinin en skorer oyuncusu, 24 kill ve 6 asist ile russ oldu. 3. Harita Icebox’ta ipleri iyice eline alan SuperMassive, rakibine karşı kesin bir üstünlük kurarak, 13-2 kazandı. Maçta Eren “Brave” Kasırga 23 kill 6 asist ile en skorer oyuncu oldu.

Icebox’a kıyasla daha çekişmeli geçen Haven haritasında ise Oxygen, atak başladığı ilk yarıyı 7-5 önde kapattı. Ancak ikincini yarıda üstünlük kuran taraf SuperMassive Blaze oldu ve 13-10 galip gelerek seriyi tamamladı. Genelde durumu 3-1 yapan SuperMassive Blaze şampiyon oldu. Maçın genelinde, SuperMassive Blaze tarafında 81 kill ve 15 asistle Baran “Izzy” Yılmaz olurken Oxygen Esports’ta ise 73 kill 16 asist ile Göktuğ “XiSTOU” Canciğer oldu.

SuperMassive Blaze’i büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, hem Oxygen Esports’a hem de Blaze’e EMEA Platoffları’nda başarılar diliyoruz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments