1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, Breeze Hakkında Konuştu!

Shroud, Breeze Hakkında Konuştu!
0

Breeze haritasını gören oyuncular, ilk olarak haritayı algılanması güç ve karışık buldu. Tropik bir ada konseptli harita oldukça büyük ve diğer haritalara kıyasla daha çok açık alana sahip. Ancak harita detaylı incelendiğinde, bomba alanları arasında dar dönüşlü koridorlar ve patikalar var. Ayrıca da kontrol altında tutulması gereken oldukça büyük bir orta alan var.

Ancak haritanın kompleksliği yanında, Valorant News’ın yaptığı ankete göre yaklaşık sekiz bin katılımcının %23.9’u Breeze’in en iyi harita olduğunu düşünürken %43.4’ü de harita havuzunun genişlemesine sevinmiş görünüyor.

Shroud: Breeze “En İyi Harita”

Haritayı beğenen oyuncuların arasında Shroud da var. Hatta kendisi Breeze’in yapılan en iyi harita olduğuna inanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı yayında Breeze hakkında konuşan Shroud, harita ile ilgili şunları söyledi:

“Karakterlerin arasındaki sinerji oldukça büyük ve önemli. Herhangi bir koridoru kapatan tek bir sis atmanız kazanmanızı garantilemiyor. Takımca beraber çalışmanız ve bomba alanının kontrolünü alabilmeniz için ulti kullanmanız gerekiyor.”

Shroud, haritanın ve oyuna kattığı yeni takım mekaniklerinin iyi çalıştığına inanıyor ve Riot Games’in gelecekte haritalarını bu yönde ilerletmesi gerektiğini savunuyor. Ancak haritanın genellikle üst seviyedeki oyuncular tarafından sevileceğini düşünüyor.

“Bence bütün üst seviye oyuncular haritayı çok sevecek, ancak kalan herkes haritadan nefret edecek. Bu durum biraz endişe verici çünkü bence Breeze, Riot’un şimdiye kadar yaptığı en iyi harita. Bu nedenle, eğer kötü bir geri dönüş alırsa bir daha Breeze’e benzer bir harita yapılmayabilir.”

Breeze tabii ki de kusursuz bir harita değil. Bazı oyuncular bomba alanlarının kontrol edilmesi gereken çok açıya sahip olduğuna inanıyor. Bu nedenle de haritanın ileriki günlerde düzeltme ve geliştirmelere maruz kalacağı söylenebilir. Ancak harita hakkında genel olarak alınan geri dönüş oldukça pozitif.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments