1. Anasayfa
  2. CS:GO

Temsilcimiz Eternal Fire, Republeague TIipos S2 Turnuvasında 2. Oldu

Temsilcimiz Eternal Fire, Republeague TIipos S2 Turnuvasında 2. Oldu
0

Bu gece 22.00’da başlayan karşılaşmada temsilcimiz Eternal Fire, Republeague TIipos S2 finalinde rakibi olan Fnatic’e ilk haritayı kazanmasına rağmen 2-1 yenilerek, ikinci oldu ve 30 bin dolarlık ödülün sahibi oldu. Temsilcimizin rakibi ise Fnatic Dreamhack Open November 2021’i kazandıktan 15 gün sonra bu turnuvanın da sahibi oldu ve 70 bin dolarlık ödülün sahibi oldu. Turnuvanın MVP’si Fnatic’in Britanyalı oyuncusu William “mezii” Merriman oldu.

Temsilcimiz Eternal Fire’ın davet yoluyla katıldığı turnuvada B grubunda yer almıştı. Temsilcimizin B grubundaki rakipleri Sampi, Entropiq ve DREAM Gaming’di. Bu takımlardan sadece Entropiq’e mağlup olan Eternal Fire, Kazananlar finaline yükseldi ancak Fiend’e 2-0 mağlup oldu ve Kaybedenler finaline düştü. Kaybedenler finalinde ise ENTERPRISE ekibini 2-0 mağlup etmesiyle son 16 turunda PGL Stockholm 2021’de çeyrek final oynayan ancak Heroic’e yenilerek turnuvaya veda eden Virtus.pro ile eşleşti.

Virtus.pro’yu Dust II ve Inferno haritalarında 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde rakip ECSTATIC olmuştu. Temsilcimiz ise Inferno ve Vertigo haritalarında galip gelerek 2-1’lik skorla yarı finale yükselmişti. Yarı finalde is rakip bir başka major oynayan ekip Entropiq’di. Rus ekibini ise Dust II ve Mirage haritalarında oynadıkları oyun ile 2-0 yenerek finalde son günlerin formda takımı olan Fnatic ile eşleşti.

Final maçı öncelikle temsilcimizin seçtiği Vertigo haritası ile oynandı. İlk yarı 8-7 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Sonraki yarı ise 16-13’lük skorla galibiyet Eternal Fire’ın olurken, Fnatic 7 maç sonra bir harita kaybetti. En son Fnatic, şampiyon olduğu Dreamhack Open November 2021’in kapalı elemelerinde, Mirage haritasını GamerLegion’a karşı kaybetti.

Sonraki harita ise Fnatic’in seçtiği Inferno oldu. Eternal Fire’ın hatalarını avantaja çeviren Fnatic, ilk yarıyı 14-1 önde kapattı. Ardından maçı 16-2 galibiyet ile bitirdi ve maç Overpass haritasına kaldı. Overpass haritasında ise temsilcimiz, İlk yarıyı 10-5 geride kapatıı. Sonraki yarı ise Fnatic’in oyununa engel olamadı ve Overpass haritasını 16-7 bir skorla bitirerek turnuvayı ikinci tamamladı.

Bizde esporgazetesi olarak, temsilcimiz Eternal Fire’a bu yolda bizlere kattıkları ve Fnatic’e oynadıkları oyun dolayısıyla teşekkür eder, daha sonraki turnuvalar ve karşılaşmalarda da başarılar dileriz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments